Dita Lūriņa melošanas seriālā atveidos lauku meiteni

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Tautā mīlētā Nacionālā teātra aktrise Dita Lūriņa-Egliena 25. jūlija vakarā pievienosies kanāla TV3 seriālam «Viņas melo labāk», atveidojot kārtīgu un strādīgu lauku meiteni.

Izdevumam "Vakara Ziņas" Dita Lūriņa atklāj, ka seriālā viņas personāža vārds būs Ligita, kas ir Martas (aktrise Evija Skulte) māsīca no Striķiem. "Ligita ļoti labi gatavo un aizraujas ar kulināriju.  Viņa ir kārtīga lauku meitene, kas uz Rīgu atbraukusi atrast vīru, dzīves laimi un jēgu. Visos vētrainajos notikumos Ligita mēģina atbalstīt Martu."

Kā skaidro Lūriņa, viņas tiešais partneris seriālā ir Kristiāns Karelins un viņa atveidotais Kostjas tēls.

"Protams, Ligita arī neprātīgi iemīlas. Vispirms bez pretmīlas, taču jau otrreiz ar pretmīlu, bet lielām problēmām un niknu sievu. Savā veidā sanāks konkurēt ar Martu, tomēr ne pārāk, jo arī viņai būs laiks doties tālāk. Es ļoti ceru, ka mans personāžs būs ļoti kolorīts - riktīgs lauku skuķis smuko meiteņu plejādē,» jauno seriāla personāžu raksturo Dita Lūriņa. 

Lūriņa ir priecējusi televīzijas skatītājus ar savu aktierspēli un lomām dažādos latviešu seriālos. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu