Parāda dēļ vīrietis sadur savu paziņu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Alkohols. Ilustratīvs attēls
Alkohols. Ilustratīvs attēls Foto: Valsts policija

Šajā pirmdienā, 16. jūlijā, ap pulksten deviņiem vakarā Valsts policijas Rīgas Latgales iecirknī tika saņemts izsaukums uz Krasta ielu, ka zālē guļ vīrietis ar asins pleķiem uz apģērba.

Ierodoties notikuma vietā, saņemtā informācija apstiprinājās – zālē gulēja vīrietis ar miesas bojājumiem. Likumsargi noskaidroja, ka pirms brīža cietušais saticis četrus paziņas un vēlējies ar viņiem atpūsties, lietojot alkoholiskos dzērienus. Paziņas viņam atteikuši, apgalvojot, ka cietušais vīrietis nav atdevis parādu, tāpēc nevēloties uzturēties viņa kompānijā.

Cietušais samierinājies ar atteikumu un devies prom, taču pēkšņi viņam pieskrējis klāt viens no paziņām un vīrieši sākuši konfliktēt.

Strīda karstumā paziņa no kabatas izvilcis nazi un izdarījis vairākus dūrienus cietušā krūškurvī un sānos, pēc kā aizbēdzis projām. Notikuma vietā ieradās Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests un Valsts policija.

Neilgi pēc notikušā policisti aizturēja iespējamo vainīgo personu un nogādāja Valsts policijas Rīgas Latgales iecirknī. 1975. gadā dzimušais aizturētais vīrietis iepriekš jau ir nonācis policijas redzeslokā.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 126. panta pirmās daļas – par vidēja smaguma miesas bojājuma tīšu nodarīšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz trim gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods.

Aizturētajam vīrietim piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Cietušais pēc notikušā turpina atlabt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu