Neimars: Ronaldu izmainīs itāļu futbolu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Futbola zvaigzne Neimars uzskata, ka Ronaldu pievienošanās Turīnas "Juventus" komandai palīdzēs izmainīt itāļu futbolu, kā arī padarīs to atkal par vienu no skatāmākajām līgām pasaulē, ziņo Sky Sports. 

26 gadus vecais brazīlietis uzskata, ka Ronaldu būs liela ietekme uz Itālijas čempionāta attīstību un popularizēšanu. Pats futbolists atzina, ka tieši itāļu futbols bija tas, kuru viņš bērnībā skatījās visbiežāk. 

"Uzskatu, ka Ronaldu izmainīs itāļu futbolu. Tas atkal būs vecais, labais futbols, kuru es bērnībā bieži skatījos. Ronaldu ir lielisks spēlētājs, tādēļ viņš spēs pacelt Itālijas čempionātu jaunos augstumos," atzina Neimars

Pēc nonākšanas "Juventus" komandā Ronaldu ir kļuvis par trešo visu laiku dārgāk pārdoto futbolistu pasaulē. Pērn Francijas klubs Parīzes «Saint-Germain» (PSG) par 222 miljoniem eiro no spāņu kluba «Barcelona» nopirka brazīlieti Neimaru. Tāpat PSG šosezon būs jāsamaksā 180 miljoni eiro par francūzi Kilianu Mbapē, kurš komandai jau iepriekšējā sezonā ar īres tiesībām pievienojās no citas Francijas komandas «Monaco».

Neimars arī atzina, ka Ronaldu pieņemtais lēmums noteikti nebija viegls. 

"Esmu priecīgs par viņa lēmumu. Tas noteikti bija grūts lēmums gan viņam, gan viņa ģimenei, zinot to, cik daudz viņš sasniedza ar Madrides komandu. Vēlu viņam visu to labāko, izņemot spēlēs pret PSG," sacīja Neimars. 

 

Forza Juve! #FinoAllaFine

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Ronaldu piecas reizes ir atzīts par pasaules labāko gada futbolistu. Viņš palīdzēja Portugālei 2016.gadā kļūt par Eiropas čempioni, bet šā gada Pasaules kausa finālturnīrā Portugāle izstājās astotdaļfinālā, ar 1:2 zaudējot Urugvajai. Ronaldu četros mačos guva četrus vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu