Medijs: Nevēloties piedalīties sarunātā spēlē pret "Ventspils" komandu, "Luftetari" soliņu pametuši vārtsargu treneris un kluba vadītājs

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova

Nevēloties piedalīties sarunātā UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas pirmās kārtas atbildes spēlē pret Latvijas komandu "Ventspils", vietējās Albānijas vienības Ģirokastras "Luftetari" soliņu pametuši vārtsargu treneris un kluba vadītājs, vēsta "Sportekspres.com"

"Ventspils" futbolisti ceturtdien atbildes mačā viesos nospēlēja 3:3 ar "Luftetari", divu maču summā gūstot virsroku ar graujošo 8:3.

Tiesa, par šo maču krīt aizdomu ēna, ka tas bijis sarunāts, kā jau norādījuši vairāki mediji un futbola apskatnieki, redzot, cik viegli Albānijas komanda ļauj ventspilniekiem gūt vārtus.

Tas īpaši attiecināms un mača noslēdzošo vārtu guvumu, kur jau kompensācijas laikā "Luftetari" futbolisti savā laukuma pusē rupji kļūdījās un atdeva bumbu ventspilniekiem. Tā rezultātā uz vārtiem izskrēja uzreiz divi Latvijas komandas spēlētāji, vārtus 93.minūtē gūstot nigēriešu leģionāram Abdulahi Alfam.

Kā liecina "Ekspres Sport" avoti, komandas vārtsargu treneris Johans Mihajlovičs un kluba vadītājs Gentjans Nora atteikušies atrasties uz vienības rezervistu soliņa, jo neesot vēlējušies piedalīties šādā izrādē. Viņus uz soliņa neilgi pirms mača esot aizvietojuši kluba preses cilvēks un pēdējā brīdī atrasts treneris.

Tāpat ceturtdienas mačā albāņu komanda pirmajā puslaikā nomainīja vārtsargu, kā rezultātā kompensācijas laiks pirms lielā pārtraukuma bija neierasti ilgs, ventspilniekiem tā laikā gūstot divus vārtus un izvirzoties vadībā ar 2:1. Mājinieki gan otrajā puslaikā ātri divus vārtus atguva, pārņemot vadību, bet neizšķirtu pašā izskaņā panāca Alfa.

Arī totalizatoru koeficientu svārstības šajā cīņā bija īpatnējas, jo, "Luftetari" atrodoties vadībā, bukmeikeri vēl īsi pirms dueļa beigām paredzēja lielāku iespējamību variantam, ka spēle noslēgsies neizšķirti.

Šo komandu pirmajā duelī Ventspilī mājinieki 5:0 panāca jau pirmajā puslaikā, bet pēc tam vārtus vairs neguva. Tiesa, tik un tā ceturtdien notikusī atbildes cīņa bija vien formalitāte.

Nākamajā UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas kārtā "Ventspils" mērosies spēkiem ar seškārtējo Francijas čempioni Bordo "Girondins".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu