"Positivus" viesi ir gatavi pirmās dienas ballītei (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Sestdien, 20. jūlijā, sācies festivāls "Positivus", kas Salacgrīvā risināsies līdz pat 22. jūlijam. 

Šovakar uz lielās skatuves paredzēta tādu mākslinieku uzstāšanās kā "Noep", Tūve Lū un "Years & Years".

Uz citām festivāla skatuvēm šovakar koncertus sniegs tādi mūziķi kā "Scrach Perverts", Valentino Khan, "Paul Oja & Dj Quest", "The Family Dog", "Afro Tallin Beat Orchestra", "Leksy", "Alisher", "Judzhen", Justinas Jarutis, "Dead Furies", Ivans Dorns, kā arī pašmāju mākslinieki "Pacific K", Edavārdi, "Franco Franco", "Tehnikums", Ansis, "Kasetes", Reinis Jaunais un citi.

Kā informēja festivāla pārstāve Elva Lorence, satiksmes ierobežojumu dēļ "Positivus" organizatori apmeklētājiem uz Salacgrīvu iesaka braukt savlaicīgi. Saistībā ar ceļu remontdarbiem posmā no Duntes līdz Svētciemam tiks noteikts ātruma ierobežojums 70 kilometri stundā.

Piektdienas vakarā uz Tallinas šosejas, pa kuru šodien simtiem cilvēku dodas uz mūzikas festivālu "Positivus", satiksme virzās raiti un sastrēgumi neveidojas, novēroja aģentūra LETA.

Vien iebraucot Salacgrīvā, satiksme kļūst nedaudz lēnāka.

Tāpat, tuvojoties Salacgrīvai, vairākās vietās izvietotas policijas patruļas, novēroja aģentūra LETA.

Sinoptiķi prognozē, ka festivāls "Positivus" varētu aizritēt bez lietus. Mākoņu daudzums būs mainīgs. Galvenokārt pūtīs mērens ziemeļrietumu vējš, kas nakts un rīta stundās norims.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu