"Raptors" kluba prezidents atvainojas Derozenam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MARK BLINCH/REUTERS

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Toronto "Raptors" kluba prezidents Masai Užiri atvainojies Demāram Derozenam par viņa aizmainīšanu uz Sanantonio "Spurs" komandu, ziņo ESPN. 

Uz "Raptors" komandu pārcēlusies līgas superzvaigzne Kavai Lenards, kā arī Denijs Grīns, kurš vēl jūnijā pagarināja līgumu ar «Spurs». Savukārt «Raptors» pretējā virzienā bez Derozana nosūtīja arī austrieti Jakobu Peltlu un 2019.gada pirmās kārtas drafta izvēli.

Pēc veiktā maiņas darījuma savu neapmierinātību sociālo tīklu vietnē Instagram pauda Derozens.

"Nedrīkst viņiem uzticēties. Saka vienu, bet dara pretēji. Vairs nekādas uzticības," izteicies Derozens. 

"Raptors" kluba prezidents izteicies, ka starp viņu un basketbolistu notikusi komunikācijas pārpratums, kā rezultātā Derozena aizmainīšana izveidojusi nesmuku tēlu ap Toronto kluba vadību. 

"Vasaras līgas laikā kopā ar Derozenu runājāmies. Iespējams notika nesaprašanās mūsu starpā, taču nevēlējos, lai šādi beidzas mūsu ilgās attiecības ar spēlētāju," izteicies Užiri.  

48 gadus vecais Užiri atzina, ka viņam ir nepieciešams darīt visu, lai komandu padarītu labāku un konkurētspējīgāku. 

"Mans pienākums ir attīstīt šo komandu. Nesaprašanos dēļ, vēlos atvainoties Derozenam un viņa ģimenei. Nevēlējos, lai šādi viss beigtos," sacīja Užiri. 

Tikmēr komandas jaunieguvums Lenards jau ieradies Toronto, lai tiktos ar kluba vadību. Užiri atzina, ka šādu iespēju nedrīkstēja palaist garām, jo 27 gadus vecā basketbolista iegūšana ļauj komandai cīnīties par čempiontitulu. 

"Ja rodas iespēja iegūt vienu no labākajiem spēlētājiem līgā, tad šādu iespēju nedrīkst laist garām," atzina Užiri.

Aizvadītajā sezonā Toronto komanda izcīnīja pirmo vietu Austrumu konferencē, izcīnot 59 uzvaras, taču otrajā kārtā atzina Klīvlendas "Cavaliers" komandas pārsvaru.  

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu