"Sudden Lights" publicē Aišpura producētu singlu "Negribu piezemēties"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Dienu pirms "Prāta vētras" turnejas atklāšanas Jelgavā, jaunā pašmāju grupa "Sudden Lights" izdod dziesmu “Negribu piezemēties”. Dziesmu producējis "The Sound Poets" dalībnieks Jānis Aišpurs.

“Dziesmu sarakstījām grupas radošajā nometnē 2017. gada vasarā,” stāsta grupas vokālists Andrejs Reinis Zitmanis. Ieskicējot tapšanas vēsturi, viņš min divu dziesmu ideju apvienošanos. Rakstot mūziku, Sudden Lights iedvesmojās no blūza un afrikāņu tautas mūzikas ritmiem. “Nevaru piezemēties” teksts ir par stāstu un mākslu kā vienu no cilvēka būtības pamatvērtībām. "Mēs esam vienīgās būtnes mums zināmajā kosmosā, kas stāsta stāstus,” papildina Andrejs. "Stāsts mums nozīmē daudz, tas ir patvērums no ikdienas, dzīves jēga un izklaide."

Grupas jaunākais singls pirmatskaņojumu dzīvajā izpildījumā piedzīvos “Skārda bungu tūrē”, taču šobrīd tas pieejams atskaņošanai Youtube un drīzumā būs atrodams straumēšanas servisos.

Dziesma ierakstīta studijā pie Valda Indrišonoka, to miksēja Krišjānis Geidāns un producēja The Sound Poets dalībnieks Jānis Aišpurs. Vārdi – Andrejs Reinis Zitmanis, mūzika – Sudden Lights.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu