Āgenskalnā no piedūmotas ēkas izglābts viens un evakuēti astoņi cilvēki

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Sestdien ugunsgrēka laikā no piedūmotas ēkas Āgenskalnā izglābts viens un evakuēti astoņi cilvēki, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) preses pārstāve Inta Pakavniece.

Izsaukumu uz Kristapa ielu Rīgā ugunsdzēsēji saņēma sestdien plkst.17.47. Ierodoties notikuma vietā, VUGD darbinieki konstatēja, ka dzīvojamās mājas otrā stāva kāpņu telpā deg elektrības sadales skapis divu kvadrātmetru platībā. Ugunsdzēsēji no piedūmotās ēkas izglāba vienu cilvēku, bet astoņi tika evakuēti. Plkst.19.18 ugunsgrēku izdevās likvidēt.

Sestdien ugunsdzēsēju-glābēju palīdzība bija nepieciešamas arī Rēzeknes novada Ozolaines pagastā, kur cilvēks bija apmaldījies mežā. Izmantojot skaņas signālu, šim cilvēkam tika norādīts pareizais virziens izkļūšanai no meža.

Aizvadītajā diennaktī, laikā no 21.jūlija plkst.6.30 līdz 22.jūlija plkst.6.30, VUGD kopumā saņēmis 74 izsaukumus - dzēsti 30 ugunsgrēki, veikti 30 glābšanas darbi, bet 14 izsaukumi izrādījušies maldinoši.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu