"Positivus" trešajā dienā Niks Keivs, Lauv un Dagamba

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Svētdien, 22. jūlijā, Salacgrīvā risinās festivāla "Positivus" noslēdzošā diena.

Kā informē pasākuma organizatori, uz festivāla galvenās - Main stage skatuves šodien uzstāsies Lauv, Dagamba, un svētdienas galvenie mākslinieki Nick Cave & The Bad Seeds.

Uz Other stage festivāla noslēdzošajā dienā redzēsim "Rīgas modes", "Frankie Animal", Vladislavs Nastavševs/"Ezeri". Lēnās dejas projektu, "Confidence Man", Juris Kaukulis un Jauno Jāņu Orķestris, "Satellites LV".

"The Prodigy" uzstāšanās "Positivus" 

Piena Svētki skatuvē šodien dzirdēsim "Mees INC.", Loreta Medne, Praga II, Nesen, "Ezeri", grupu "Sigma" un "Autographic". 

Svētdien festivāla teritorijā aizvien turpinās aktivitātes - dizaina tirdziņš, izklaidējoša un attīstoša programma Bērnu salā, kā arī gastronomiskie atklājumi ēdināšanas zonā.

Atgādinām, ka festivāla teritorija svētdien būs atvērta līdz plkst. 1:00, savukārt telšu pilsētiņā festivāla apmeklētāji varēs uzturēties līdz pat pirmdienai, 23. jūlijam plkst. 16:00.

"Positivus" otrās dienas koncerti

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu