Vācijas zvaigzne Ezils aiziet no valstsvienības

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Vācijas futbola zvaigzne Mesuts Ezils paziņojis par karjeras beigšanu nacionālajā komandā. Ar paziņojumu klajā viņš nāca sociālajā vietnē "Twitter". 

29 gadus vecais Anglijas premjerlīgas kluba Londonas "Arsenal" pussargs arī apsūdzējis Vācijas Futbola federāciju rasismā. 

"Vācijas Futbola federācijas prezidenta Reinhārda Grindela un viņa atbalstītāju skatījumā es esmu vācietis brīžos, kad izlase izcīna uzvaras. Kad tā piedzīvo zaudējumus, tad es esmu imigrants," raksta Ezils. 

Ezila saknes ir meklējamas Turcijā. Nesen viņš pauda simpātijas starptautiski kritizētajam Turcijas prezidentam Redžepam Tajjipam Erdoganam, ar kuru kopīgi nofotografējās neilgi pirms Pasaules kausa izcīņas finālturnīra Krievijā. 

Foto: Reuters/LETA

Pussargam kritiku veltījusi arī Vācijas prese. 

Viņa galvenais aiziešanas iemesls no Vācijas valstsvienības ir nesaskaņas ar Grindelu. 

Vācijas nacionālo komandu Ezils pārstāvēja no 2009. gada. Kopumā viņš piedalījies 92 spēlēs, kurās izcēlies ar 23 vārtu guvumiem. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu