Pērn pieaugusi "Sportland" peļņa un apgrozījums

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

​Sporta un tūrisma preču tirgotājs SIA "Sportland" finanšu gadā laikā no 2017.gada 1.maija līdz 2018.gada 30.aprīlim strādāja ar 66,31 miljona eiro apgrozījumu, kas ir par 6,4% vairāk nekā attiecīgajā periodā gadu iepriekš, bet peļņa pieauga par 22,8% un bija 3,333 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Gada pārskatā norādīts, ka "Sportland" ieņēmumi no mazumtirdzniecības bija 35,895 miljoni eiro, bet ieņēmumi no vairumtirdzniecības - 30,415 miljoni eiro. "Sportland" lielākie noieta tirgi pērn bija Latvija, Igaunija, Lietuva, Somija un Lielbritānija.

Vadība minēja, ka pērn kompānija paaugstināja saimnieciskās darbības efektivitāti. Tāpat pērn, decembrī, "Sportland" nodibināja jaunu grupas uzņēmumu "SIG Logistics" ar mērķi attīstīt un pilnveidot "Sportland" grupas preču loģistikas, krājumu uzskaites un izplatīšanas sistēmu.

Nākotnē "Sportland" vadība plāno turpināt paaugstināt saimnieciskās darbības efektivitāti, kā arī 2018./2019.gadā plānotas vairāku veikalu rekonstrukcijas. Tāpat turpinās attīstīt "Sportland" un "Sportsdirect.com" veikalu tīklu.

"Sportland" reģistrēts 2001.gada februārī, un tā pamatkapitāls ir 1,188 miljoni eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Igaunijā reģistrētais uzņēmums "Sportland International Group".

Finanšu gadā laikā no 2016.gada 1.maija līdz 2017.gada 30.aprīlim kompānija strādāja ar 62,307 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 38,9% vairāk nekā attiecīgajā periodā gadu iepriekš, bet peļņa pieauga par 8,8% un bija 2,713 miljoni eiro.

"Sportland" darbības veids ir sporta, atpūtas preču un inventāra mazum un vairumtirdzniecība.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu