Sabiedrībā pazīstami cilvēki publisko savas nedēļas nogales fotogrāfijas (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Kā jau katru nedēļu, TVNET apkopo slavenību ievietotās fotogrāfijas sociālajos tīklos, lai informētu savus lasītājus par Latvijā pazīstamu cilvēku gaitām brīvdienās. Ko šajā nedēļas nogalē ir darījuši iemīļoti, tautā pazīstami cilvēki un topošās zvaigznes?

 

if I lay here, would you lie with me, and just forget the world? ✨ ? @kristsll

A post shared by Lelde Ceriņa (@leldecerina) on

 

7️⃣?? #monthday #odrypearl #girls #sisters #homemadecake #happymonthday

A post shared by Armands Simsons (@armandssimsons) on

 

Very #Positivus2018 / Hair by @kolonnabeauty

A post shared by M A R T A (@martagrigale) on

 

#Vasaranebeigsiesnekad #balticsea #Ulmale #feelingmyself #feelinggood

A post shared by Guntars Racs (@guntarsracs) on

 

#24

A post shared by Mairis Briedis (@mairisbriedis) on

 

Lokālfestivāls “Ģimenitivus” #DAY 3 - Iepriekšējo divu dienu nerimstošais burziņa ritms beidzot atspoguļojās vakarnaktī: gultu pilsētiņā valdīja miers un klusums,savukārt dārza sporta telts vienīgais apmeklētājs “atlūza” uzreiz pēc Maira uzvaras, izlaižot fināla prologu! “Ģimenitivus” trešā diena sākās ar mazu līkloci apkārt festivāla teritorijai un negaidītu, tomēr paredzamu trauksmes sirēnu šovu no ratu dziļuma, kas pēc 15 minūtēm tika apstādināts ar manuālo šūpoļu atrakciju! Panika festivālā novērsta un abi pilngadīgie ballētāji sevi remdināja ar dzestriem piena konkteiļiem! Noslēguma dienas turpinājumā, lielajā pļavas laukumā paredzēta ūdensvannas aktivitāte ar Renāra Kaupera dziedāto “Joka pēc Alfabēts” un visas dienas garumā lielo skatuvi pieskandinās kājās celšanās rokkapella “Stabilitāte” ar jauniem, nedzirdētiem gabaliem “Au”, “Bladākš”, “Bums” un protams viņu supersinglu “Brēciens”! Rezumējot, šis ir bijis veinreizīgi burvīgs festivāla laiks, kurā sprakšķēja smiekli, bira asaras un pulsēja laime! Tiekamies nākamgad,jaunā līmenī un pavisam citā kvalitātē!?✌️

A post shared by Renārs Zeltiņš (@renarszeltins) on

Uz augšu