Vašingtona «Stabilizators 2» pārsteidzoši uzveic "Mamma Mia!" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpics

Ziemeļamerikas kinoteātrus pārsteidzošā kārtā iekarojis asa sižeta trilleris «Stabilizators 2» («The Equalizer 2»), kurā titullomu atveido divkārtējais «Oskara» balvas ieguvējs Denzels Vašingtons. 

Filma nedēļas griezumā iekasējusi 35,8 miljonus, apsteidzot favorītu - muzikālo filmu "Mamma Mia: Here We Go Again!".

Filmas turpinājums seko iespaidīgajam pirmās daļas startam, kura laikā «Stabilizators» ierindojās starp tā brīža skatītākajām filmām, iekasējot prāvu naudas summu par pārdotajām biļetēm un gūstot atzinīgu kritiķu novērtējumu.

Filmas centrālais tēls joprojām ir Roberts Makols, izbijušais kareivis, kurš ir nešaubīgs apspiesto un pakļauto aizstāvis. Kad pasūtījuma slepkavas nogalina viņa draudzeni – bijušo priekšnieci, Stabilizators ķeras pie lietas, lai atriebtu viņas nāvi. Makolam būs jāizrēķinās ar četriem ļoti pieredzējušiem slepkavām, kas ir tikpat labi apmācīti kā viņš.

Trilleri «Stabilizators 2» tāpat kā pirmo filmu režisējis Antuāns Fukua («Treniņa diena»). Papildus Denzelam Vašingtonam («Treniņa diena») starp citiem aktieriem filmā piedalās - Pedro Paskāls (seriāls «Troņu spēles»), Eštons Sanderss («Mēnesgaisma»), Bils Pulmens («Neatkarības diena: Atdzimšana») un Melisa Leo («Oskars par lomu drāmā «Cīnītājs».

2. vietā jaunā "Mamma Mia!" filma ar 34,4 miljoniem.

3. vietā asprātīgā un labestīgā animācijas filma «Viesnīca «Transilvānija» 3: mošķu brīvdienas» («Hotel Transylvania 3»).

Asa sižeta komiksu filma «Skudrcilvēks un Lapsene» («Ant-Man and the Wasp») ar 16 miljoniem numur 4.

Top5 noslēdz animācijas filma «Lieliskie 2» (Incredibles 2).

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu