Dima Bilans atvēris trīszvaigžņu viesnīcu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @bilanofficial

Dima Bilans ne vien dzied, bet iesaistās arī biznesā. Slavenais krievu mūziķis ar kādu radinieku ir atvēris savu viesnīcu, kuru iekārtoja un gatavoja ekspluatācijai trīs gadus.

Pagaidām Bilans nav izplatījis publisku viesnīcas reklāmu, kā arī nav precizējis tās nosaukumu vai atrašanās vietu, taču atklāja, ka viesnīcai ir “trīs zvaigznes” un tā domāta “vienkāršajai tautai”.

“Vēlos ar jums dalīties patīkamā notikumā! Tā kā mini-viesnīcu segments ir ļoti pieprasīts, jo valstī attīstās tūrisms, kopā ar radinieku-kompanjonu atvērām viesnīcu pie Maskavas. Demokrātiska trīs zvaigžņu viesnīca ar 29 pilnvērtīgiem numuriem! Pieejama, tīra, izietas visas pārbaudes un, pats galvenais, domāta vienkāršiem apmeklētājiem,” rakstīja Bilans.

Kā norādīja mūziķis, viesnīca ir budžeta variants, tādēļ netiek reklamēta luksusa platformās.

Bilans viesnīcu izrādīja sociālā tīkla “Instagram” kontā, parādot, ka tā ir trīsstāvu ēka ar vienkāršu arhitektūru, ko ieskauj zaļi koki. Numuri, kuros redzams mūziķis, ir ar jaunām, gaišām mēbelēm un svaigu apdari.

“Viesnīca darbojas jau gandrīz gadu un priecē apmeklētājus vien par pašizmaksu. Būs vēl uzlabojumi! Man personīgi šī ir jauna un interesanta nodarbe! Tas ir tikai sākums, pastāstīja Bilans.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu