Anna Rozīte pēc kāzām devusies iepriekš neizplānotā ceļojumā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ rozite

Pašmāju TV raidījumu vadītāja Anna Rozīte pēc kāzām kopā ar vīru Gintu ir devusies ceļojumā uz Franču Rivjēru, iepriekš neizplānojot konkrētus galamērķus.

Rozīte sociālajā tīklā “Instagram” publicēja vairākas fotogrāfijas ar skatiem no Francijas, aprakstot ceļojumu.

“Šī man ir jauna pieredze, atbraukt un vienkārši būt, ļauties, braukt pretī piedzīvojumam bez plāna, interesējošu muzeju un non - touristy vietu saraksta. Vienkārši ticot, ka viss, kas man ir jāredz un jāpiedzīvo, man garām nepaies. Jāatzīst, tas manī raisīja zināmus iekšējos izaicinājumus, jo man tiešām no sirds patīk tā kārtīgi izzināt pasauli un sagādā prieku plānoti iedziļināties vēsturē, kultūrā, apskates vietās, ko piedāvā jebkura vieta uz mūsu planētas. Tomēr šis bija jauns koncepts, ko izvēlējos pamēģināt, un ziniet, savu daļu šarma es tajā arī sajutu,” rakstīja TV personība.

Kā redzams publicētajos kadros, Rozīte ar vīru apmeklējusi arī popmūzikas dīvas Bejonses un repera Jay Z koncertu, kas 17. jūlijā norisinājās Nicā, pēc šova turpinot atpūsties un baudīt skatus viduslaiku pilsētā Ezē.

Anna Rozīte un uzņēmējs Gints Feders gredzenus mija 11. jūlijā Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu