Ferrari, Porsche, McLaren un Lamborghini: 60 ekskluzīvi auto pulcēsies Rīgā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.granturismoevents.com

24. jūlijā, pirmo reizi Rīgā ieradīsies Gran Turismo pasaules tūres dalībnieki ar tādām ekskluzīvām automašīnām kā Ferrari, Porsche, McLaren un Lamborghini, lai parādītu gandrīz 30 000 zirgspēku jaudu mūsu galvaspilsētas ielās, kā arī 3 dienu sacensībās Biķernieku trasē. Katrai tūres pieturvietai ir cita tematika. Rīgā tās ir sacīkstes, informēja pasākuma organizētāju pārstāve Linda Liepiņa.

“Gran Turismo ir superauto īpašnieku klubs, kurš pulcē biedrus no visas pasaules. Šis pasākums nav tikai jaudīgu automašīnu aplūkošana. Patiesībā tas tiek organizēts, lai iepazītos ar citiem auto entuziastiem visā pasaulē,” komentē Gran Turismo organizators un dalībnieks Pīters Ternstroms (Peter Ternström).

Gran Turismo Baltica pasākuma 60 (automašīnu) vietas tika rezervētas jau sen. Pasākums sāksies, kad prāmis M/S Romantika ieradīsies Rīgā 24.jūlijā plkst. 10.30. Visas automašīnas dosies no Rīgas pasažieru ostas līdz Radisson Blu Latvija viesnīcai, papildus izbraucot īpašu maršrutu.

Nākamās trīs dienas šīs jaudīgās automašīnas un to vadītāji tiksies Biķernieku trasē. Gran Turismo Baltica ir privāts pasākums, taču piektdien no 10.00 līdz 18.00 trase tiks atvērta arī citiem interesentiem, un dalībnieki aicina visus ierasties.

“Aicinām visus satikt mūs jau rīt plkst. 11.00 Rīgas pasažieru ostā un sekot automašīnu izbraucienam līdz Radisson Blu Latvija viesnīcai, kā arī piektdien Biķernieku trasē. Tiks rīkots arī konkurss, kurā būs iespēja laimēt vietu kā līdzbraucējam trasē ar vienu no īpašajām automašīnām,” turpina Pīters Ternstroms.

Gran Turismo apvieno 4800 dalībniekus no visām Eiropas valstīm, Dienvidāfrikas, Amerikas Savienotajām Valstīm, Āzijas un Austrālijas. Tā ir slēgta kopiena, kurā jauni biedri tiek uzņemti tikai pēc īpašām rekomendācijām. Katra biedra īpašumā jābūt vismaz vienam ekskluzīvajam auto.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu