Frūms gatavs upurēties, lai palīdzētu Tomasam uzvarēt "Tour de France"

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Britu riteņbraukšanas zvaigzne Kristofers Frūms no "Sky" vienības ir gatavs upurēt savu potenciāli piekto "Tour de France" velobrauciena titulu, lai to palīdzētu izcīnīt viņa komandas biedram Džeraintam Tomasam.

Frūms ir četrkārtējs «Tour de France» uzvarētājs, uzvarot pēdējos trīs gadus pēc kārtas, kamēr viņa tautietis Tomass prestižajās sacensībās vēl nav uzvarējis ne reizi. Tomass šobrīd pēc 15 aizvadītiem posmiem ir sacensību līderis, bet Frūms ir uzreiz nākamais aiz viņa, atpalikdams par vienu minūti un 39 sekundēm.

Džeraints Tomass
Džeraints Tomass Foto: Reuters/LETA

Šogad panākuma gadījumā Frūms atkārtotu «Tour de France» uzvaru rekordu. Līdz šim neviens braucējs nav spējis uzvarēt vairāk par piecām reizēm.

Tomēr viņš ir gatavs upurēt savu potenciālo titulu, lai palīdzētu 32 gadus vecajam Tomasam triumfēt pirmo reizi.

«Kamēr uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena ir «Sky» braucējs, esmu laimīgs,» noteica Frūms, kurš apstiprināja, ka ir gatavs palīdzēt Tomasam tikt pie viņa pirmā titula. «Šobrīd esam labākajās pozīcijās un no mums nav atkarīgs, vai mēs viens otram braucienu laikā uzbruksim. Citi braucēji noteikti nevēlēsies pieļaut, ka mēs iegūstam pirmās divas vietas.»

Tomass ir sacensību līderis kopš 11.posma. Viņš tikmēr noteica, ka ar Frūmu ir labi draugi, braucot kopā vienā komandā jau desmit gadus.

Šī gada «Tour de France» norisināsies līdz 29.jūlijam, riteņbraucējiem aizvadot 21 posmu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu