Igaunijā un Latvijā būs kreditētāja "Capitalia" filiāles

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare / LETA

​Nebanku kreditētāja "Capitalia" akcionāri sapulcē nolēmuši izveidot filiāles Igaunijā un Lietuvā, liecina kompānijas sniegtā informācija biržai "Nasdaq Riga".

"Capitalia" akcionāru sapulcē šā gada 17.jūlijā apstiprināts lēmums izveidot AS "Capitalia" filiāles Lietuvā un Igaunijā, kas pārņems saimniecisko darbību šajās valstīs līdz ar "Capitalia" un tās meitas sabiedrību Lietuvā un Igaunijā apvienošanās noslēgšanu.

Tāpat akcionāru sapulcē pieņemti apvienošanās noteikumi, saistībā ar kuriem mātes kompānija Latvijā tiks apvienota ar Lietuvas un Igaunijas meitas sabiedrībām, lai izveidotu "Societas Europaea Capitalia".

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka 2018.gada pirmajā ceturksnī "Capitalia" konsolidētā peļņa bija 19 904 eiro, kas ir par 38,8% mazāk nekā pērn attiecīgajā periodā, savukārt kompānijas apgrozījums pieauga par 2,6% un bija 300 920 eiro.

"Capitalia" ir izveidota 2007.gadā. Kompānijas obligācijas ir iekļautas biržas "Nasdaq Riga" parāda vērtspapīru sarakstā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu