Usika - Gasijeva cīņa Krievijas pusei izmaksājusi milzīgu naudas summu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/LETA

Pasaules boksa supersērijas (WBSS) fināla sarīkošana Maskavā Krievijas Boksa federācijai (KBF) izmaksājusi aptuveni 13 miljonus ASV dolāru, Krievijas medijiem atklājis organizācijas ģenerālsekretārs Umars Kremļevs.

Vakara galvenā cīņa risinājās starp ukraini Oleksandru Usiku un krievu Muratu Gasijevu. Pirms tam ringā devās Latvijas vadošais bokseris Mairis Briedis, kurš 10 raundu cīņā pārliecinoši pēc punktiem uzvarēja Brandonu Delorjē no Francijas. 

Tik liela naudas summa iztērēta, lai noorganizētu boksa dienu Maskavā, un ieguldīts arī Pasaules boksa supersērijas otrās sezonas sarīkošanā. 

Svētdien tika atzīmēta starptautiskā boksa diena. Manēžas laukumā Maskavā tika rīkotas sporta aktivitātes, kuras organizēja KBF. Tās ietvaros notika boksa nodarbības un paraugcīņas. 

Pasaules boksa supersērijas finālā Usiks pēc punktiem pieveica Gasijevu, kļūstot par absolūto pasaules čempionu. Savā īpašumā viņš ieguva Muhameda Ali balvu un WBO, WBC, IBF un WBA Super jostas, kā arī vakanto prestižā žurnāla «Ring» jostu.

Uz Usika - Gasijeva maču tika pārdotas 20 000 biļešu. Vēl 10 000 tika piešķirtas veterāniem, bērnunamiem un maznodrošinātām ģimenēm. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu