"Juventus" ārsti: Ronaldu ķermenis ir kā 20 gadus vecam sportistam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Slavenais Portugāles futbolists Krištianu Ronaldu ir izcilā fiziskajā formā. Itālijas kluba Turīnas "Juventus" ārsti, veicot medicīniskās pārbaudes, konstatējuši, ka viņa ķermenis ir kā 20 gadus vecam sportistam. 

Šajā vasarā viens no pēdējo desmit gadu pasaulē labākajiem futbolistiem Ronaldu no Spānijas granda Madrides "Real" par 112 miljoniem eiro pievienojās "Juventus" komandai.

33 gadus vecais futbolists veiksmīgi veica medicīniskās pārbaudes un pārsteidza "Juventus" ārstus, kuri izteikušies, ka Ronaldu ķermenis ir kā 20 gadus vecam sportistam. 

Ronaldu ķermenī konstatēti 7% tauku (vidējais rādītājs sportistiem ir 10-11%), bet muskuļu masa ir 50% (vidējais rādītājs ir 46%). 

Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā Ronaldu apliecināja, ka ir izcilā kondīcijā. Spēlē pret Spānijas izlasi vienā no pretuzbrukumiem viņš sasniedza ātrumu 38,6 km/h, kas ir viens no visu laiku lielākajiem ātrumiem pasaules futbolā. 

Pasaules kausā Ronaldu guva četrus vārtus. 

Jaunā sezona - Itālijas A sērijas čempionāts - sāksies 19. augustā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu