"Avangard" videotreneris Āboliņš: Ar Hārtliju komanda kļūst arvien labāka un labāka

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no Youtube

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Omskas "Avangard" videotreneris Aldis Āboliņš izteicies, ka komandas galvenais treneris Bobs Hārtlijs pievērš uzmanību visām niansēm un vienība ar katru dienu progresē. 

Kanādas speciālists Hārtlijs šajā vasarā kļuva par «Avangard» galveno treneri, bet par saviem asistentiem piesaistīja tautieti Žaku Klutjē un latvieti Aldi Āboliņu.

«Komandā esmu videotreneris, palīdzu treneru kolektīvam arī uz ledus: izvietoju ripas, parādu vingrinājumus, jo treniņos piedalās ļoti daudz puišu. Piemēram, tagad filmēju vārtsargu darbības,» teica Āboliņš. 

Āboliņš ar Hārtliju strādā arī Latvijas valstsvienībā. 

«Bobs Hārtlijs pievērš lielu uzmanību daudzām sīkām detaļām un atzīmē daudzas nianses. Viņš runā ar spēlētājiem, rāda spēlētājiem, kas jādara. Pateicoties viņam, mēs katru dienu kļūstam arvien labāki un labāki,» pastāstīja Āboliņš. 

«Avangard» aizvadītajā sezonā ar zināmām grūtībām sasniedza Gagarina kausa izcīņu, kur Austrumu konferences ceturtdaļfinālā ar 3-4 zaudēja Ufas «Salavat Julajev» komandai.

Jauno KHL sezonu "Avangard" sāks 2. septembrī, tiekoties ar Jaroslavļas "Lokomotiv". 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu