Latviešu “Bārbija” atklāj, cik tūkstošus eiro mēnesī izmaksā viņas skaistums (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Sarunā ar žurnālu “Privātā Dzīve” par Bārbiju dēvētā pašmāju, iespējams, lielāko krūšu īpašniece Viktorija Vailda pastāstīja, ka dārgi maksājušas ne tikai viņai veiktās neskaitāmās plastiskās operācijas un dažādi “uzlabojumi” - iespaidīga summiņa nepieciešama arī viņas skaistuma uzturēšanai ikdienā.

«Skaistumkopšanai mēnesī tērēju no trim līdz pieciem tūkstošiem eiro. Šajā summā iekļauts frizieris, manikīrs, kosmetologs, SPA procedūras, solārijs un sportošana. Kosmētika un apģērbs - tie ir papildu tēriņi,» izdevumu informēja modele un TV personība, piebilstot, ka visas viņas vajadzības un iegribas finansē mīļotais vīrietis – kāds ārzemju uzņēmējs, ar kuru Viktorija ir kopā jau vairākus gadus.

Lai gan Vailda par savām mājām sauc Francijas gleznaino pilsētu Kannas, viņa dažas reizes gadā apciemo arī dzimteni. Pēdējo reizi daiļava Latvijā viesojās ap saulgriežiem.

“Es kādreiz biju ateiste, bet tad sapratu, ka esmu dieviete,” 20. jūnijā Naudītē uzņemto kadru sociālajā tīklā “Instagram” komentē “Bārbija”.

 

In your wildest dreams... #blonde #bombshell #goddess #worshipme

A post shared by ⭐️Victoria Wild⭐️ (@victoriawildofficial) on

 

Gone Wild..

A post shared by ⭐️Victoria Wild⭐️ (@victoriawildofficial) on

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu