Policija aiztur astoņus liepājniekus par narkotiku glabāšanu un tirgošanu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valsts policija (VP) uz aizdomu pamata par narkotisko un psihotropo vielu glabāšanu un realizāciju aizturējusi astoņus Liepājas iedzīvotājus, informēja VP.

Jūlijā kriminālpolicija uz aizdomu pamata par narkotisko un psihotropo vielu neatļautu glabāšanu un realizāciju Liepājā un Liepājas apkārtnē aizturēja astoņas personas - sešus 1984., 1976, 1993., 1992., 1995. un 1958. gadā dzimušus vīriešus un divas 1953. un 1951. gadā dzimušas sievietes. Visi aizturētie ir liepājnieki, no kuriem četri jau iepriekš ir nonākuši policijas redzeslokā.

No nelikumīgās aprites tika izņemti 25 grami vielas, kas satur metamfetamīnu, aptuveni 500 gramu, iespējams, magoņu salmu un tabletes, kuras, iespējams, satur tramadolu.

Četrām personām tiesa ir piemērojusi drošības līdzekli apcietinājumu.

Informācija par šīm personām tika iegūta operatīvas darbības rezultātā, taču nereti policija saņemt informāciju par kādas personas pretlikumīgajām darbībām no iedzīvotājiem, par ko policija izsaka pateicību un aicina arī turpmāk ziņot par šāda veida pārkāpumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu