BMW menedžeris kļūs par Audi vadītāju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Imago/ScanPix

Volkswagen grupa gatavojas par tajā ietilpstošā premium zīmola Audi vadītāju iecelt pašreizējo BMW iepirkumu direktoru Markusu Dīsmanu.

Saskaņā ar vācu izdevuma Automobilwoche rīcībā esošo informāciju, Dīsmans Audi izpilddirektora amatā stāsies 2019.gada 1.janvārī. 

Dzinēju izstrādes eksperts būs jau otrais augsta līmeņa BMW darbinieks, kurš pārgājis pie Volkswagen grupas. Kā zināms, 2018.gada aprīlī par tās izpilddirektoru kļuva kādreizējais BMW izstrādes un attīstības vadītājs Herberts Dīss.

49 gadus vecajam Dīsmanam paredzēts kļūt par Volkswagen grupas valdes locekli un viņš "jaunajā amatā stāsies, cik ātri vien iespējams". Tā teikts Volkswagen otrdien izplatītajā paziņojumā, kurā gan netiek konkrēti precizēts, kāds amats Dīsmanam rezervēts.

Tomēr arī vācu biznesa izdevums Handelsblatt prognozē, ka pēc līdzšinējā Audi vadītāja Rūperta Štadlera aresta VW vēlas Dīsmanu redzēt Audi izpilddirektora lomā.

Lai gan Automobilwoche ziņo, ka Dīsmans jaunajā amatā stāsies nākamā gada 1.janvārī, to vēl nevar droši apgalvot. Automotive News Europe raksta, ka viņa darba līgums ar BMW spēkā ir vēl līdz 2019.gada rudenim, turklāt tajā iekļauts punkts, kas ierobežo iespējas tūlīt pēc līguma termiņa beigšanās sākt strādāt līdzīgā sfērā.

Markuss Dīsmans ir inženieris, kurš pameta Mercedes-Benz un pievienojās BMW kolektīvam 2007.gadā, kļūstot par Formula 1 dzinēju izstrādes vadītāju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Nepalaid garām!
Uz augšu