ESPN: Lavs ar "Cavaliers" pagarinājis līgumu par 120 miljoniem dolāru

LETA/ESPN
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizvadītās sezonas vicečempione Klīvlendas "Cavaliers" uz četriem gadiem pagarinājusi līgumu ar uzbrucēju Kevinu Lavu, vēsta ESPN.

Šo četru gadu laikā Lavs saņems 120 miljonus ASV dolāru (102,6 miljonus eiro). Jaunais līgums stāsies spēkā ar 2019./2020.gada sezonu, bet nākamajā sezonā, kas būs uz iepriekšējās vienošanās pamata, viņš saņems 24,1 miljonu ASV dolāru (20,6 miljonus eiro).

Pašlaik 29 gadus vecais Lavs aizvadītajā sezonā regulārajā čempionātā 59 spēlēs vidēji guva 17,6 punktus un izcīnīja 9,3 atlēkušās bumbas, bet izslēgšanas turnīrā viņam 21 mačā caurmērā 14,9 punkti un 9,7 bumbas zem groziem.

Lavs "Cavaliers" komandu pārstāv kopš 2014.gada, aizpērn kļūstot par NBA čempionu. Pirms tam viņš sešas sezonas spēlēja Minesotas "Timberwolves" vienībā.

Pēc tam, kad šajā vasarā "Cavaliers" komandu pameta tās spožākā zvaigzne Lebrons Džeimss, kluba vadība vēlējās nodrošināt ilgtermiņa līgumu ar Lavu, lai viņš nākamajā gadā neizvēlētos brīvā aģenta ceļu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu