Sāksies "ISSP 2018" atvērtā fotogrāfijas lekciju programma Kuldīgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 29. jūlija līdz 4. augustam Pelču pilī, Kuldīgas novadā, norisināsies divpadsmitā Starptautiskā Fotogrāfijas vasaras skola (International Summer School of Photography jeb ISSP). ISSP ietver arī apjomīgu vakaru lekciju programma, kurā uzstāsies starptautiski atpazīstami fotogrāfi un citi nozares profesionāļi. 

Nedēļas noslēgumā notiek dalībnieku izstāde.

International Summer School of Photography (ISSP) aizsākās 2006. gadā, un kopš tā laika ir attīstījusies par vienu no labākajām neformālās fotogrāfijas izglītības platformām Eiropā, kas ik gadu piesaista atpazīstamus fotogrāfijas pasniedzējus, ekspertus un augsta līmeņa dalībniekus no visas pasaules. ISSP fotogrāfijas lekciju programmā uzstāsies šā gada vasaras skolas pasniedzēji, īpašie viesi un dalībnieki. Prezentācijas, diskusijas un lekcijas notiks Pelčos un ir atvērtas visiem fotogrāfijas un vizuālās mākslas interesentiem bez maksas.

Detalizēta programma mājas lapā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu