Aktrise Indra Burkovska jaunībā mocījusi sevi, ievērojot diētas un dzerot ābolu etiķi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Nopelniem bagātā latviešu teātra un kino aktrise Indra Burkovska (63), kura filmējusies arī pašmāju seriālos “UgunsGrēks” un “Svešā seja”, pašlaik savā profesijā darbojas jau 40. gadu.

Intervijā ar žurnālu “Ieva” viņa pastāstīja, ka vajadzējis paiet daudziem gadiem, lai vairs pārmērīgi nesatrauktos par aizgājušu trolejbusu, atteiktām lomām, savu izskatu un dzīvi kopumā.

“Es tagad cenšos sakārtot materiālus par sevi, kas gadu gaitā sakrājušies. Tas man ļauj saprast, kas ir un kas nav svarīgs, ko gribu pastāstīt saviem bērniem un mazbērniem. Skatoties savus video, redzu, ka esmu ļoti labi izskatījusies. Kāpēc man jaunībā bija kompleksi un es domāju, ka esmu resna un nesmuka? Kāpēc toreiz tā mocījos - ievēroju diētas, dzēru ābolu etiķi un ko tik vēl ne? Tagad gan es esmu resna, bet šobrīd jūtos forši,” izdevumam smejoties atklāja Burkovska.

Aktrise šovasar redzama brīvdabas izrādē "Lielais loms", kas radīta pēc Annas Brigaderes lugas motīviem – par tās režiju parūpējušies Juris Kalniņš un Voldemārs Šoriņš. Izrādē redzami arī aktieri Artis Drozdovs, Romāns Bargais, Evija Skulte, Voldemārs Šoriņš, Raimonda Vazdika, Ance Kukule, Aīda Ozoliņa, Dace Makovska un Juris Kalniņš vai Jānis Kirmuška.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu