Lauris Reiniks meklē, kas varētu tēlot viņa pasažierus filmā "Jaunā gada taksometrs" (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Vēliņš

Dziedātājs un aktieris Lauris Reiniks, kurš 11. jūlijā nosvinēja savu 39. dzimšanas dienu, sociālajos tīklos izsludinājis konkursu uz savu pasažieru lomām kinolentē "Jaunā gada taksometrs".

“Gribi filmēties filmā? Unikāla iespēja tev vai tev un draugiem (maksimums trīs) spēlēt vienus no maniem pasažieriem taksometrā Jaungada naktī. Kā jau pamanījāt, šobrīd esam atsākuši romantiskās komēdijas "Jaunā gada taksometrs" filmēšanu, kurā es spēlēju taksistu Andreju. Uz lielajiem ekrāniem "Jaunā gada taksometrs" nonāks gada nogalē. Tātad, kas jums jādara, lai nokļūtu šajā epizodiskajā lomā:

1. Ieraksti komentārā, ko tu kā pasažieris varētu izdarīt, parādīt un ar ko pārsteigt, kas būt. Kas padara tevi/jūs par neparastiem un interesantiem pasažieriem? Kāds būtu jūsu izdomātais stāsts un tēls? Jums nav jāspēlē sevi;

2. Tev/jums ir jābūt pieejamiem uz filmēšanu 30. jūlijā Rīgā;

3. Komentēt un pieteikties varat līdz 28. jūlijam. Filmas producenti uzmanīgi lasīs katru komentāru, un es arī. Es ticu, ka starp maniem sekotājiem ir interesanti un filmēties griboši un varoši cilvēki. Vecuma ierobežojuma nav (bērni tikai pieaugušo pavadībā). Nu tad veiksmīgu radošo lidojumu un tiekamies filmēšanas laukumā! Jūsu taksists Andrejs,” vēsta Reinika ieraksts “Instagram”.

Pieteikties uz filmēšanos iespējams komentāros pie ievietotā foto.

 

Gribi filmēties filmā? ??? UNIKĀLA iespēja Tev vai Tev un draugiem (max 3) spēlēt vienus no maniem pasažieriem taksometrā Jaungada naktī. Kā jau pamanījāt, šobrīd esam atsākuši romantiskās komēdijas "Jaunā Gada taksometrs" filmēšanu, kurā es spēlēju taksistu Andreju. Uz lielajiem ekrāniem #jaunāgadataksometrs nonāks gada nogalē. TĀTAD, kas jums jādara, lai nokļūtu šajā epizodiskajā lomā: 1. Ieraksti komentārā, ko tu kā pasažieris varētu izdarīt, parādīt un ar ko pārsteigt, kas būt. Kas padara tevi/jūs par neparastiem un interesantiem pasažieriem? Kāds būtu jūsu izdomātais stāsts un tēls? Jums nav jāspēlē sevi. ? 2. Tev/jums ir jābūt pieejamiem uz filmēšanu 30.jūlijā Rīgā. 3. Komentēt un pieteikties varat līdz 28.jūlijam. Filmas producenti uzmanīgi lasīs katru komentāru un es arī. Es ticu, ka starp maniem sekotājiem ir interesanti un filmēties griboši un varoši cilvēki. Vecuma ierobežojuma nav. (Bērni tikai pieaugušo pavadībā)Nu tad veiksmīgu radošo lidojumu un tiekamies filmēšanas laukumā! ??? Jūsu taksists, Andrejs. #opencall #audition #shooting #film

A post shared by Lauris Reiniks (@laurisreiniks) on

Komēdijas pamatā ir notikumi Vecgada vakarā, kad cilvēkiem steidzīgi jānokļūst Rīgas visdažādākās vietās, lai sagaidītu un nosvinētu gada svinīgāko nakti. Filmas galvenais varonis ir taksometra vadītājs Andrejs, kurš neatsaka palīdzību nevienam un nakts gaitā top par liecinieku neparastām situācijām.

Filmas aktieru sastāvā ir Lauris Reiniks, Ģirts Ķesteris, Zane Dombrovska, Dita Lūriņa-Egliena, Dārta Daneviča, Andris Bulis, Ieva Florence, Nauris Brikmanis, Māra Sleja un citi.

Filmas veidotāji ir režisors Māris Martinsons un producente Linda Krūkle, kā arī operators Jānis Jurkovskis.

Filma kinoteātros Latvijā gaidāma šā gada decembra sākumā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu