Ar dizainera pieskārienu: trīs mājokļi, no kuriem iedvesmoties

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Mājoklī izveidot burvīgu interjeru ar interesantiem akcentiem un līdz sīkumam pārdomātām detaļām ir pa spēkam vien mākslinieciskai būtnei. Vai arī – interjera dizainerim, kurš ar savu izteikto gaumes un stila izjūtu spēj ieviest kardinālas izmaiņas jebkurās mājās. Lai rosinātu veikt izmaiņas arī savā mājoklī, nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv ir apkopojis trīs dizaineru iekārtotus dzīvokļus Rīgā, no kuriem iedvesmoties.

Energoefektīvs dzīvoklis renovētā jūgendstila namā

Viens no iedvesmas avotiem ir šis četru istabu dzīvoklis, kas atrodas Slokas ielā 31, Āgenskalnā - renovētā jūgendstila četru stāvu namā, kas veidots pēc ievērojamā arhitekta Konstantīna Pēkšēna projekta. Jūgendstila ieskautais, 103,8 kvadrātmetrus plašais mājoklis sastāv no četrām istabām, kurās ir augsti griesti un dabīga ozolkoka grīdas.

Foto: city24.lv

Dzīvokļa viesistabā kā lielisks akcents ir senatnīgas ķieģeļu sienas, kas organiski saplūst ar baltas krāsas mēbelēm, mājoklī radot mierpilnu atmosfēru. Šī dzīvokļa jaunie īpašnieki noteikti novērtēs telpu atmosfēru, jo tajā tiek nodrošināts viendabīgs un veselīgs iekštelpu klimats. Apskatīt energoefektīvo dzīvokli!

Moderns dzīvoklis centrā ar individuālu terasi

Šis modernais dzīvoklis atrodas pašā Rīgas centrā, Zaļajā ielā 10, un to raksturo burvīgs interjera dizains. Plašajā 87 kvadrātmetru studijas tipa dzīvoklī ietilpst vannas istaba, divas guļamistabas un viesistaba, kas apvienota ar virtuvi.

Foto: city24.lv

Veidojot šī mājokļa interjeru, dizaineris ir izvēlējies elegantu, neitrālu krāsu gammu, kas papildināta ar melno krāsu un košiem akcentiem, kopumā telpās radot gaišu un siltu sajūtu. Apskatīt moderno dzīvokli!

Saules apspīdēts studijas tipa dzīvoklis Stabu ielā

Vēl viens dzīvoklis ar senatnīguma piesitienu interjerā! Proti, arī šajā mājoklī ir saglabāta vēsturiskā relikvija – ķieģeļu sienas. 88 kvadrātmetrus lielajos apartamentos ir divas istabas, no kurām viena ir apvienota ar virtuvi.

Foto: city24.lv

Īpaši mājīga un grezna ir dzīvokļa vannas istaba, kuras interjers it saplūst kopā ar pārējo telpu dizainu – tā maigie toņi un gaisīgi aizkari ir kā papildinājums gaišajam un gaumīgajam dzīvokļa noskaņojumam. Apskatīt saules apspīdēto studijas tipa dzīvokli!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu