Uz lielajiem ekrāniem autobiogrāfiska krimināldrāma “Miljardieru klubs”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

27. jūlijā Latvijas kinoteātros sāks izrādīt spriedzes pilno, asa sižeta krimināldrāmu “Miljardieru klubs” (“Bilionaire Boys Club”), kam pamatā ir neticami, bet patiesi notikumi.

Astoņdesmito gadu sākumā Losandželosā valdīja rokenrols, kuru augstākajās aprindās pavadīja grezns un izšķērdīgs dzīves veids, nauda izkusa pat visturīgākajiem. Lai noturētos apritē grupiņa jaunu puišu, turīgu vecāku atvases, izdomā plānu, kā ātri kļūt stāvus bagātiem – viņi nolemj īstenot bēdīgi slaveno Ponci shēmu.

Neticamā, bet patiesā stāsta centrālais tēls Ir grupas līderis un dibinātājs Džo Hants (Joe Hunt), kurš ir talantīgs plānošanā un pārzina finanšu sistēmas. Plāna īstenošanā piedalās Dīns Kernijs (Dean Karny), dzimis bagātā un ietekmīgā Losandželosas ģimenē, ar priekšrocībām piekļūt sabiedrības augšējiem slāņiem. Abiem izdodas īstenot, sākotnēji daudzsološo afēru, līdz brīdim, kad notikumi samezglojas un abi jaunekļi sper liktenīgu soli – pastrādā slepkavību.

Režisors Džeims Kokss, darbu pie filmas sāka jau 2010. gadā ar pamatīgu izpēti minētajā “Miljardieru kluba” lietā, izmantojot gan tiesas pierakstus, mutiskas liecības un publikācijas. 1987. gadā stāsts tika ekranizēts pirmo reizi – miniseriālā “Miljardieru klubs”, toreiz tajā galveno tēlu - Džo Hantu atveidoja Džads Nelsons, kurš par šo lomu nominēts “Zelta globusam” un, Nelsons arī šoreiz piekritis pievienoties aktieru sastāvam.

Filmas “Miljardieru klubs” Galvenajās lomās: Kerijs Elvess (“Zāģis”), Terons Edžertons (“Kingsman: Slepenais dienests”), Emma Robertsa (“Milleru ģimenīte”), Ensels Elgorts (“Zaļknābis pie stūres”), kā arī bēdīgi slavenais, divkārtējais “Oskara” laureāts Kevins Speisijs (“Amerikāņu skaistums”).

Asa sižeta filmas "Miljardieru klubs“ reklāmas rullītis

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu