Demija Lovato nākusi pie samaņas

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Amerikāņu popmūzikas dziedātāja pēc pārdozēšanas ar heroīnu nākusi pie samaņas, vēsta ārvalstu prese.

25 gadus vecās Lovato tuvinieki paziņojuši, ka dziedātāja ir pie samaņas un patstāvīgi elpo.

"Demija ir pamodusies un ir kopā ar savu ģimeni, kas vēlas pateikt paldies visiem par lūgšanām un mīlestību," teikts ģimenes paziņojumā.

Kā ziņots, Lovato otrdien tika aizvesta uz slimnīcu Losandželosā pēc narkotikas pārdozēšanas. Slavenību ziņu vietne TMZ publicēja ārkārtas telefonsarunas audioierakstu, kurā teikts, ka Lovato bijusi bezsamaņā un atdzīvināta ar "Narcan" – nazālu aerosolu, kas tiek lietots opiātu pārdozēšanas gadījumos.

Lovato ir bijusi atklāta par savu cīņu ar narkotiku atkarību, depresiju un ēšanas traucējumiem. 2012. gadā uzņemta dokumentāla filma "Demi Lovato: Stay Strong" stāsta, kā viņa šņaukusi kokaīnu vairākas reizes dienā, bet spējusi panākt rehabilitāciju un atsākt veiksmīgu karjeru.

Pirms mēneša Lovato nāca klajā ar dziesmu "Sober", kurā norāda uz atgriešanos pie vecajiem paradumiem un par to atvainojas vecākiem.

2015. gadā sniegtā intervijā modes žurnālam "Elle" Lovato sacīja, ka domājusi par pašnāvību jau no septiņu gadu vecuma, lai gan sešu gadu vecumā bija sākusi aktrises karjeru bērnu televīzijas seriālā "Barney and Friends".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu