Bokseris Beljū: Es Usiku nokautēšu. Cita ceļa nav (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Reuters/LETA/TVNET

Britu bokseris Tonijs Beljū savu nākamo cīņu vēlas aizvadīt pret ukraini Oleksandru Usiku, kurš sociālajā tīklā "Twitter" piekritis viņa izaicinājumam. Beljū uzskata, ka var nokautēt Usiku, un cīņu grib līdz 2018. gada beigām.  

«Usiks ir pirmais absolūtais čempions pirmajā smagajā svarā, viņam ir visas četras jostas un žurnāla «The Ring» tituls. Pirmais vārds, kuru viņš nosauca pēc cīņas ar Muratu Gasijevu, bija mans. Es ļoti vēlos šo cīņu,» izdevumā «World Boxing News» citēts Beljū. 

Viņš atklāja, ka Usiks esot piekritis cīņai, turklāt Lielbritānijā. 

«Es varu viņu [Usiku] nokautēt. Cita ceļa nav. Man nav ilūziju, un nesaku, ka esmu par viņu labāks. Bet tas, ko es varu izdarīt, ir piespiest viņu kļūdīties. Esmu krietni stiprāks nekā Murats Gasijevs, un man nepieciešams izdarīt tikai vienu precīzu sitienu. Par šo cīņu esmu runājis jau iepriekš. Viņš vēlas cīnīties Anglijā, un Edijs Hrins jau runājis ar viņa promoteru.»

Usika īpašumā šobrīd ir WBO, WBC, IBF un WBA Super jostas, kā arī prestižā žurnāla «The Ring» josta. 

«Vēlos, lai mūsu cīņa notiktu līdz gada beigām. Ja es tikšos ar Usiku, tad tā būs mana pēdējā cīņa profesionāļa karjerā,» atklāja 35 gadus vecais Beljū. 

Tonijs Beljū
Tonijs Beljū Foto: REUTERS/Scanpix

Beljū kopumā aizvadījis 33 cīņas, kurās izcīnījis 30 uzvaras (20 ar nokautu), piedzīvojis divus zaudējumus un vienu reizi cīnījies neizšķirti. Usiks 15 cīņās izcīnījis visas uzvaras, no kurām 11 ar nokautu. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu