Agnese Rakovska sašutusi, ka viņu nav ielaiduši policijas iecirknī kopā ar suni (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Grupas “Triānas Parks” soliste Agnese Rakovska (32) saviem faniem atklāja, ka nesen Ogrē piedzīvojusi nepatīkamu saķeršanos ar policiju – iecirknī aizliegts ienākt viņas iespaidīgā izmēra vācu doga kucēnam Kanēlim.

“Kanēlis ir lielisks draugs un suns, paklausīgs, labsirdīgs, ar viņu kopā dodos ne tikai uz pilsētas parkiem, bet arī ēstuvēm, banku, veikaliem un citām sabiedriskām vietām. Vakar biju Valsts policijas Ogres nodaļā, kur mani no ēkas vienkārši izdzina ārā! Uz jautājumu, kur suni piesiet, jo pie durvīm nebija ne riteņiem, ne suņiem paredzētas vietas, man ne visai laipnā tonī atbildēja, ka suns jāatstāj mājās! Ar suni kopā daru savus ikdienas darbus jau mēnesi, un pirmo reizi vakar saskāros ar tik nedraudzīgu attieksmi! Ir 21. gadsimts un suns ir cilvēka dzīves daļa un draugs nevis mēbele vai apgrūtinājums, kas jāatstāj mājās! Ar ko polcijas ēka ir tik ļoti atšķirīga no citām publiskajām vietām, ka tajā nedrīkst ienākt suns?” raksta kolorītā dziedātāja, piebilstot, ka darbiniecei bijis “super skābs garastāvoklis”.

“Cik ironiski, ka policijai arī ir suņi. Ko diez viņa teiktu, ja ienāktu darbinieks ar suņi.”; “Sarkandaugavas policijā gan mani ielaida ar suni. Jo tā arī teicu, ka nevar atstāt mašīnā – nobeigsies, un pie ēkas bija tikai saules “spoti”. Mans novērojums - jo sūdīgāks kantoris, jo vecmodīgāka attieksme pret suņiem!”; “Tādā situācija būtu atļauts sunim apkakāt ieejas paklāju.”; “Katru dienu jauns pārsteiguma moments no cilvēku puses. Pilnīgi absurda situācija,” Rakovskai komentāru sadaļā piebalso viņas sociālā tīkla “Instagram” profila sekotāji.

 

Kanēlis ir lielisks draugs un suns, paklausīgs, labsirdīgs, ar viņu kopā dodos ne tikai uz pilsētas parkiem, bet arī ēstuvēm, banku, veikaliem un citām sabiedriskām vietām, vakar biju @valsts.policija Ogres nodaļā, kur mani no ēkas vienkārši izdzina ārā! Uz jautājumu, kur suni piesiet, jo pie durvīm nebija ne riteņiem, ne suņiem paredzētas vietas, man ne visai laipnā tonī atbildēja, ka suns jāatstāj mājās! Ar suni kopā daru savus ikdienas darbus jau mēnesi, un pirmo reizi vakar saskāros ar tik nedraudzīgu attieksmi! Ir 21. gadsimts un suns ir cilvēka dzīves daļa un draugs nevis mēbele vai apgrūtinājums, kas jāatstāj mājās! Ar ko polcijas ēka ir tik ļoti atšķirīga no citām publiskajām vietām , ka tajā nedrīkst ienākt suns? Priecāšos par jūsu suņu pieredzes stāstiem un komentāriem, vai tiešām suņa vieta ir mājās pie ķēdes? Sveiciens @valsts.policija ✌?

A post shared by Agnese Rakovska (@agnesekrap) on

Kā jau ziņots, Agnese savam četrkājainajam mīlulim paspējusi izveidot pašam savu “Instagram” kontu, kurā tiek dokumentēti viņa piedzīvojumi.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu