Piemērotākie telpaugi katrai zodiaka zīmei

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Unsplash

Lai kļūtu par augu mīļotāju, galvenā atslēga ir atrast augus, kas ir piemēroti personībai, ikdienas rutīnai un mājas interjeram. Tā kā zodiaka zīme spēj visai tuvu norādīt dažādas personības šķautnes – vadoties pēc šīm īpašībām, ir iespējams arī noteikt, kādi augi būs piemēroti katrai no tām.

Auns

Kaktuss

Auni ir neatkarīgi, ambiciozi un neatlaidīgi cilvēki. Šīs zīmes pārstāvji mīl ceļot un doties piedzīvojumos, tāpēc Auniem ir nepieciešams augs, kas spēs izturēt ilgstošu saimnieka prombūtni. Turklāt kaktusi un Auni savā ziņā ir līdzīgi – asi un neatkarīgi.

Vērsis

Naudaskoks

Vērši ir vieni no uzticamākajiem cilvēkiem, kas ievēro katru sīkāko detaļu gan apkārtējo cilvēku uzvedībā, gan interjerā, kā arī mīl sevi palutināt. Naudaskoki ir teju vai kā radīti Vēršiem – tie aug lēnā, vienmērīgā tempā un par tiem nav pārlieku jārūpējas. Jāpiemin, ka naudaskoki izceļas ar savdabīgām lapām, kas īpaši patiks katram Vērsim.

 

A post shared by Paula (@plant.heart.city) on

Dvīņi

Tilandsijas

Ak šie Dvīņi – dažkārt šīs zīmes pārstāvji iet pa dzīvi kā galvu pazaudējuši mākoņos. To pašu var teikt arī par tilandsijām – tās nedzen saknes un tām nav pat nepieciešama augsne, lai izdzīvotu, tāpēc tās raksturā ļoti sader ar Dvīņiem. Tilandsijas drīkst pārvietot visdažādākajās vietās un puķupodos, un tās zaļos jebkur, kur saimnieki tās novietos.

 

A post shared by @annna.sun on

Vēzis

Spatifīlas

Vēži skaidri zina, ka par cilvēku nedrīkst spriest pēc pirmā iespaida. Par šīs zīmes pārstāvjiem mēdz teikt, ka tie ir dzēlīgi un atturīgi, kaut vienlaikus arī ļoti intuitīvi, emocionāli un mēdz sevi pilnībā ziedot tuviniekiem. Spatifīlas ir viegli kopjamas, pielāgojas saimnieka vēlmēm. Gluži kā Vēži, arī spatifīlas būs uzticams sabiedrotais visa sava mūža garumā.

Lauva

Gumijkoks

Lauvas mīl būt uzmanības centrā – tie ir izteiksmīgi, lepni, silti un drosmīgi cilvēki, kuriem ir nepieciešams augs, kas arī spēs tik labi izcelties apkārtējā vidē. Gumijkoks spēj laika gaitā sasniegt pat griestus, un tie vienmēr izskatās veselīgi, kas acumirklī piesaista viesu uzmanību. Jāteic gan, ka pat šāds koks nespēs novērst uzmanību no Lauvām.

Jaunava

Rododendri

Ar Jaunavu perfekcionismu un vēlmi izlabot katru sīkumu šie cilvēki lieliski spēs parūpēties par rododendriem, kas slaveni ar to niķīgo raksturu. Turklāt visam, kas atrodas ap Jaunavu, ir jābūt estētiski pievilcīgam, un rododendri lieliski pildīs šo prasību.

Svari

Līdakastes

Svari ir nesavtīgi, laipni un savā dzīvē lūko pēc harmonijas un balansa, kā arī tie īpaši novērtē skaistumu katrā detaļā. Līdakastes ir ārkārtīgi viegli kopjams augs un īpaši piemērots Svariem, jo tām piemīt balanss starp skaistu ārieni un izturību.

Skorpions

Eonijas

Dažkārt cilvēki nespēj novērtēt Skorpionu maigumu un emocionālo inteliģenci to neatkarīgā un bezbailīgā rakstura dēļ, kuru Skorpioni cenšas vairāk izpaust uz ārieni. Līdzīgi ir arī eonijām – šie augi ir tikpat izturīgi kā citi sukulenti, taču tiem ir nepieciešama rūpīgāka aprūpe. Turklāt eonijas īpaši novērtēs, ja tās augs atsevišķā podiņā – šie augi mīl pabūt vienatnē, tāpat kā Skorpioni.

 

A post shared by Eric Liu (@ericchochoo) on

Strēlnieks

Garšīgā monstera

Strēlnieki ir radoši, dēkaiņi un brīvdomātāji – tas nozīmē, ka šie cilvēki savās mājās vēlēsies augus, kas izcelsies un rosinās prātu uz ceļošanu un piedzīvojumiem. Monsteras būs Strēlnieku īstais augs – tās ir unikālas, izteiksmīgas un dinamiskas. Šo augu lapas izceļas ar to milzīgajām strēlēm un caurumiem, tāpēc tās spēs pārvērst pat tukšu stūri par eksotisku paradīzi.

Mežāzis

Bromēlijas

Mežāži ikdienā mēdz fokusēties uz lietu estētisko pusi, tāpēc bromēliju unikālā āriene būs prefekti piemērota šai zīmei. Bromēlijas, stiepjoties garumā, arī vīsies uz malām, lietām vai struktūrām, lai spētu labāk pagozēties saulītē un uzsūkt mitrumu no gaisa, savukārt Strēlniekiem tas sagādā grūtības – reizēm šīs zīmes pārstāvji meklē citu cilvēku palīdzību, lai spētu izrauties no savas čaulas. Šā auga īpašības lieliski balansēs ar Strēlnieku personību.

 

A post shared by ? (@maison_verde) on

Ūdensvīrs

Karaliskā begonija

Ūdensvīri mēdz būt gan intraverti, gan ekstraverti – vienu dienu tie ir kautrīgi un klusi, bet citu skaļi un aktīvi. Karaliskā begonija lieliski atspoguļos Ūdensvīru savdabīgo raksturu. Šim augam piemīt unikāla forma un krāsainas lapas, kas gan nav pārāk košas, tāpēc tas piesaistīs uzmanību, bet vienlaikus būs arī neitrāls.

Zivs

Pušķu hlorofīts

Zivis ir pazīstamas ar to nesavtīgo un empātisko raksturu. Šīs zīmes pārstāvji ir īpaši toleranti un miermīlīgi, spēj saglabāt vēsu prātu jebkurā situācijā. Tieši tāpēc pušķu hlorofīts ir tiem piemērotākais augs – tas spēj pielāgoties jebkādiem apstākļiem, nav īpaši jākopj un zaļos pat vistumšākajos stūros.

 

A post shared by greenlife (@houseplant_1984) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu