Latvijas pārstāvis Eirovīzijā Jorens adoptētajam suņukam devis neparastu vārdu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/joran.steinhauer

2014. gada starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa Latvijas pārstāvis, muzikālās apvienības «Aarzemnieki» solists, vācietis Jorens Šteinhauers jau vairākus gadus par savām mājām sauc Latviju. Nesen viņš pieņēmis lēmumu izglābt kādu mazu suņuku, kurš uz šīs pasaules piedzīvojis grūtus laikus.

“Šis ir Tabo! Viņš ir sešus gadus vecs, tīrasiņu Latvijas lauku suns, kuram līdz šim dzīvē nav pārāk veicies, jo dzīvojis pie ķēdes. Kopš adopcijas pirms divām nedēļām mēs esam kļuvuši par labu komandu! Viņš vēl aizvien ik pa laikam baidās no jaunām lietām, bet ātri mācās. Patiesi sapņu suns! Paldies par aprūpi dzīvnieku patversmei "Ķepu ķepā", kas padarīja šo adopciju iespējamu. Aicinu savus draugus no Latvijas un ārzemēm arī dot iespēju un mājas kādam mazam spalvainam draugam! P.S. Viņiem [patversmē – red.piez.] ir arī zirgi,” raksta mūziķis.

Tabo ikdienas gaitām iespējams sekot arī viņam speciāli izveidotā sociālā tīkla “Instagram” kontā.

 

A post shared by Officer Tabo (@officertabo) on

Uz augšu