Dženifera Lopesa 49. dzimšanas dienā izrāda savu akmenscieto presīti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/Scanpix

Talantīgā latīņamerikāņu popdīva Dženifera Lopesa 24. jūlijā Bahamu salās nosvinēja savu 49. dzimšanas dienu kopā ar ģimeni, draugiem un mīļoto vīrieti, beisbola spēlētāju Aleksu Rodrigesu (42).

Sociālajos tīklos publiskotajās fotogrāfijās redzams, ka divu bērnu māmiņa, pietuvojoties 50 gadu slieksnim, joprojām izskatās izcili bikini un var lepoties ar slaidu vidukli un stingru vēderpresi.

 

Current birthday situation... yup photo credit : @lacarba

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

“Kad mēs bijām bērni, dzimšanas dienas gaidījām dāvanu dēļ. Jauna beisbola nūja, dejošanas kurpes, varbūt jauns kompaktdisks. Es redzu, kā Dženiferai tas ir mainījies, un kā viņa atradusi prieku, daloties ar saviem mīļajiem. Tā kā tu 365 dienas gadā tikai to vien dari, kā dod – mūsu bērniem, ģimenēm, pasaulei – ceru, ka mēs tev sagādājām laimi, kuru tu esi pelnījusi. Es tevi ļoti mīlu,” Dženiferu publiski apsveica sportists.

Kā zināms, pāris sāka tikties 2017. gada pavasarī.

Lopesa savas dzīves laikā laulības ostā ir paspējusi iestūrēt jau veselas trīs reizes – ar kubiešu aktieri Odžani Noa, aktieri Krisu Džadu un dziedātāju Marku Entoniju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu