“Troņu spēles” astotā sezona iznāks nākamā gada pirmajā pusē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Lai gan pasaulē slavenajam seriālam "Game of Thrones" ( “Troņu spēles”) vēl nav noteikts oficiāls datums, kad tas atgriezīsies ekrānos, ir zināms, ka seriāla astotā sezona tiks publiskota 2019. gada pirmajā pusē.

Kanāla “HBO” programmēšanas prezidents Keisijs Blojs paziņoja, ka “Troņu spēles” pēdējā sezona ar sešām sērijām atgriezīsies nākamā gada pirmajos sešos mēnešos.

Iepriekšējos gados seriāla sezonas ir iznākušas martā vai aprīlī, izņemot iepriekšējo sezonu, kas tika izdota tikai jūlija vidū. Bet, ņemot vērā, ka jūlijs jau ir otra gada puse, fani cer, ka jaunākā sezona varētu tikt izdota martā.

Lai gan esošais “Troņu spēles” stāsts tuvojas noslēgumam, kā tapa zināms iepriekš, kanāls HBO ir pasūtījis izmēģinājuma epizodes jaunām sērijām pasaules slavenajam seriālam «Troņu spēles» («Game of Thrones»), kas būs priekšstāsts par notikumiem, kas risinājušies tūkstošiem gadu pirms esošā seriāla stāsta.

Kā vēsta kanāls, jaunās seriāla sērijas stāstītu par Balto staigātāju patieso izcelsmi, Sienas izveidošanu un Septiņu valstību noslēpumiem. «Tas nebūs stāsts, ko mēs domājam, ka zinām,» teikts paziņojumā.

Seriāls «Troņu spēles» ir ieguvis vairākas «Emmy» balvas un ir visu laiku skatītākais televīzijas seriāls.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu