Piekauj jaunieti, kurš atteicies diedelēt naudu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Agnese Gulbe / LETA

Rīgā, Blaumaņa ielā, policija uz garāžas jumta atradusi piekautu jaunieti, kurš atteicies diedelēt naudu, informē Rīgas pašvaldības policija (RPP).

Pirms vairākām dienām policija saņēma vairāku satrauktu iedzīvotāju zvanus par kādu kautiņu Blaumaņa ielā.

Policiste, apsekojot norādīto daudzdzīvokļu namu slēgto iekšpagalmu, sastapa iedzīvotāju, kura parādīja uz kādu nekustīgi guļošu puisi. Jaunietis atradās uz pagalmā esošās garāžas jumta.

Puisis bija pie samaņas, taču patstāvīgi nespēja piecelties kājās. Jaunais vīrietis sūdzējās par stiprām sāpēm kājās. Policiste nekavējoties ziņoja dežūrdaļai par nepieciešamību uz notikuma mediķus.

Cietušais pastāstīja, ka pilsētā saticis divas paziņas. Viens no viņiem esot bijis izsludināts meklēšanā, jo nesen aizbēdzis no mājām. Abi nepilngadīgie paziņas viņu pierunājuši satikties ar kādu viņam ne pārāk labi zināmu jaunieti Blaumaņu ielā.

Visi uzkāpuši uz garāžas jumta, kur jaunietim izteikts piedāvājums diedelēt naudu un vēlāk nodot viņiem. Puisis atteicies veikt šādas darbības, pēc kā viņu barā sākuši sist.

Mediķi cietušo hospitalizēja. Policija tuvākajā apkārtnē uzbrucējus nesastapa, tomēr policijai ir zināmas viņu identitātes un dzīvesvietas, tāpēc informācija nodota RPP Bērnu likumpārkāpumu profilakses nodaļas darbiniekiem turpmākajām procesuālajām darbībām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu