Makgregors atzīst savu vainu noziedzīgu nodarījumu veikšanā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Skandalozais jauktās cīņas mākslas (MMA) pārstāvis Konors Makgregors atzinis savu vainu iepriekš veiktajos noziedzīgajos nodarījumos, par ko viņam samazināts soda apmērs.

Ņujorkas policija iepriekš aizturēja Makgregoru, kurš tiks sodīts par noziedzīgu darbību veikšanu, tostarp uzbrūkot prestižās cīņas sporta organizācijas UFC autobusam, kurā atradās citi sportisti.

Aprīlī Ņujorkā risinājās UFC cīkstoņu preses konference, bet vēlāk sportistiem bija norīkots autobuss, kas viņus aizgādāja no preses konferences norises vietas līdz viesnīcai, taču Makgregors pirms došanās ceļā kopā ar vēl citiem vīriešiem sarīkoja nekārtības.

Sākotnēji viņi mētāja miskastes, taču vēlāk Makgregors ar kādu priekšmetu sadauzīja autobusa logu. Rezultātā autobusā esošais cīkstonis Maikls Čīsa guva savainojumus, sagriežoties ar stikla lauskām.

Magregors tika apsūdzēts par uzbrukumu un kriminālu darbību veikšanu, turklāt vēlāk viņam tika izvirzītas četras dažādas apsūdzības.

Taču šonedēļ Bruklinas tiesā Makgregors atzina savu vainu noziedzīgu darbību veikšanā, kas viņam ļaus izvairīties no cietumsoda.

Līdz ar to Makgregora pašreizējais sods ir obligāta piecu dienu sabiedriskā darba veikšana.

Īru cīņas sporta pārstāvis pēdējo cīņu aizvadīja pērnā gada augustā, kad viņa debijā boksā Floids Meivezers pārliecinoši pārspēja Makgregoru ar tehnisko nokautu, pieveicot savu pretinieku desmitajā raundā.

Abi bokseri cīnījās svarā līdz 69,9 kilogramiem. Duelis nenotika par kādu no pasaules čempiona jostām, tomēr prestižākā boksa organizācija Pasaules Boksa padome (WBC) tā uzvarētājam bija izgatavojusi īpašu "Naudas jostu" jeb "Money belt".

Aizvadītā cīņa kļuva par visu laiku otru ienesīgāko boksa vēsturē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu