Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Par drošu kūrorta romānu jeb 4 riski, kas jāapzinās

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Daudziem atvaļinājuma vai komandējuma laikā prāts nesas uz piedzīvojumiem. Nesaprotami ēdieni, ko tirgo uz ielām, peldes aizdomīgās ūdenskrātuvēs, nedrošs sekss ar svešinieku – šie ir tikai daži piemēri. Pētījumos esot pierādīts, ka ārpus savas dzimtās pilsētas sievietes biežāk piekrīt bīstamiem seksa sakariem, lai izpētītu un pārbaudītu savas robežas. Ko darīt, ja tā vien gribas iekulties nepatikšanās? Kā neaizmirst par drošību?

Mēs, protams, neiesakām rīkoties neapdomīgi, tikai izpētām situāciju un nodrošināmies, ja nu tev kūrortā tomēr “paslīd kāja”. Lūk, eksprespadomi no "Cosmo"!

Krāpšana
Krāpšana Foto: pexels.com

Kāpēc nepatikšanas vilina

Kā ir izpētījuši “Cosmo” veidotāji, bieži vien sievietes piekrīt seksam bez prezervatīva, jo nav iespējas to nopirkt.

Piemājas aptiekā var iegādāties daudzus un dažādus kontracepcijas veidus, bet, piemēram, Turcijas kūrortā vieglāk ir nopirkt kažoku, ne prezervatīvu.

Tik ekskluzīvas lietas daudzās valstīs tirgo pret receptēm, bet citur vispār tādas nevar nopirkt.

Kādēļ bīstams sekss vispār notiek un ir vajadzīgs? Daudzi, atbildot uz šo jautājumu, runā par emancipāciju, par iespēju “būt pašam” ar cilvēku, kuru nekad dzīvē vairs neredzēsi, par bezrūpību - “ar mani nekas nenotiks”, kā arī par alkohola ietekmi. Izrādās, atvaļinājumā cilvēki lieto divas reizes vairāk alkohola nekā mājās.

Ja nu tomēr tu nevari atteiktiem no bīstamiem piedzīvojumiem, neaizmirsti par drošību!

Kontracepcija

Kontracepcija
Kontracepcija Foto: pexels.com

Vienmēr ņem līdzi prezervatīvus. Ja tu dzer kontracepcijas tabletes, noregulē konkrētu laiku un uzliec atgādinājumu, lai neaizmirstu iedzert tās vienā un tajā pašā laikā. Tomēr no prezervatīva tabletes neatbrīvo, jo tas ir nepieciešams, lai izvairītos no infekcijām.

Antibiotikas

Ja tavam organismam ir tendence iedzīvoties urīnceļu infekcijās, lai no tā izvairītos, sagatavo līdzņemšanai antibiotikas.

Lubrikants

Lubrikants par ļaunu nenāks, īpaši, ja tava visintīmākā vietiņa mēdz būt pasausa.

Drošība

Pāris
Pāris Foto: pexels.com

Pirms no bāra aizej kopā ar jauno paziņu, informē draudzeni vai māsu, kur tu atrodies un kurp dodies. Vienmēr turi telefonu ieslēgtu un nepiekrīti aizdomīgām avantūrām!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu