Karaliskās zeķubikses jeb kādas zeķes izvēlas Saseksas hercogiene (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Kā zināms, Saseksas hercogiene Megana Mārkla ir visprasmīgākā britu karaļnama etiķetes pārkāpēja, tomēr varbūt tieši viņa ievieš modes pasaulē jaunas vēsmas.

Miesaskrāsas zeķubikses nepieciešamas ikvienai modes dāmai, uzsver “Vogue”. Pat ja tās ir visplānākās, viscaurspīdīgākās vai matētākās zeķubikses, tās tik un tā tiks pamanītas – īpaši jau fotogrāfijās, kas uzņemtas saviesīgos vakaros, kur fotogrāfs nekādi nevar iztikt bez zibspuldzes. It kā jau noteikumi, kā un kad pareizi valkāt miesaskrāsas zeķubikses, ir zināmi, tomēr ne vienmēr tiek ievēroti.

Megan Markle
Megan Markle Foto: Scanpix
Megan Markle
Megan Markle Foto: Scanpix

Etiķetes ievērošana, piemēram, karaļnama oficiālajos pasākumos, ir svēta lieta. Keita Midltone, Kamilla Pārkere-Boulza, princese Anna un citas britu karaliskās dāmas vienmēr sabiedrībā parādās plānās zeķubiksēs. Ja arī tev sagādā grūtības izvēlēties etiķetei atbilstošas zeķubikses  – dari kā Megana Mārkla!

Eseksas grāfiene Sofija, Kembridžas hercogiene Ketrīna Midltone un Kornvolas hercogiene Kamilla
Eseksas grāfiene Sofija, Kembridžas hercogiene Ketrīna Midltone un Kornvolas hercogiene Kamilla Foto: AFP/LETA

Atšķirībā no Keitas Midltones Saseksas hercogiene miesas krāsas zeķubikšu vietā izvēlas variantus, kas ir par dažiem toņiem gaišāki – un pareizi dara. Ja jau nākas pārkāpt modes noteikumus karaliskās etiķetes vārdā, tad nevajag to slēpt, bet akcentēt.

Keita Midltone
Keita Midltone Foto: Reuters/Scanpix
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu