Dizaina eksperti atklāj interjera elementus, kuriem nekad nevajadzētu atmest ar roku

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ikea/Publicitātes foto

Iegādājoties mitekli vai sākot jauna mājokļa īrēšanu, katram ir kāds neliels sapnis, kā to iekārtot un padarīt sev ērtāku. Tomēr reizēm attopies, ka visas ieceres realizēt nesanāks. Nekustamā īpašuma un interjera dizaina portāls “Home & Property” aptaujāja piecus interjera dizainerus un Londonas Dizaina balvas žūrijas locekļus, kas atklāja piecas lietas interjerā, kurām nevajadzētu atmest ar roku.

Ievācoties jaunā mājoklī, palaikam sākam šaubīties par kādu interjera detaļu – atstāt to kā bijis vai pirkt jaunu? Remontēt vai atrast kādam telpas stūrim jaunu funkciju? Šādi jautājumi jaunos mājokļos nav retums. Lai vieglāk tiktu galā ar dilemmām, pieci interjera dizaina eksperti atklāja priekšmetus un lietas, pret kuriem nevajadzētu izturēties kā pret ko otršķirīgu.

Vieta uzglabāšanai

“Padomā par uzglabāšanas vietu – par to nevajadzētu pieļaut kompromisus,” iesaka dizainers Rasels Vaitheds.

Furnitūra

“Tāpat nevajadzētu novērtēt par zemu rokturus, slēdžus, mēbeļu furnitūru, aizkaru atvēršanas mehānismus un citas lietas, kurām ikdienā pieskaries,” atklāj dizainers Džordans Kluro.

Ūdens krāni

Līdzīgs viedoklis ir arī dizaina žurnālistei Barbarai Šandlerai. “Pievērs uzmanību lietām, kuras ikdienā izmanto, – ūdens krāniem un sadzīves tehnikai, piemēram, plītiņai un cepeškrāsnij,” norāda žurnāliste.

Spilveni

“Spilveni patiesībā ir ļoti nozīmīgi dekori, turklāt tie ir ļoti lēti,” tā uzskata “Homes & Property” redaktore Dženisa Morlija.

Kāda iemīļota lieta interjeram

“Neviens vēl nav nožēlojis mazliet ekstravagances, tāpēc, ja atrodi kādu dārgāku interjera priekšmetu, kuru acumirklī iemīli, nepažēlo naudu un iegādājies to,” iedrošina bijušais Lielbritānijas Interjera dizaina institūta prezidents Dens Hopvuds.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu