Mārtiņš Rītiņš katru nakti no “Positivus” braucis atpakaļ uz Baltezeru (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Paula Čurkste/LETA

​Šefpavārs, biedrības ''Slow Food Riga'' prezidents un bijušais restorāna "Vincents" vadītājs Mārtiņš Rītiņš arī šogad bija sastopams festivālā “Positivus”. Izrādās, ka viņš nebūt nav nakšņojis Salacgrīvā vai tās tuvumā, bet gan katru nakti devies gulēt mājās.

“Mani kolēģi paliek šeit uz vietas, bet es pa kluso braucu mājās, jo neviens nedzird manu elektromašīnu. Aptuveni stundas laikā esmu mājās Baltezerā, kur varu ielīst burbuļvannā un izgulēties, tādēļ esmu spirgtāks nekā visi pārējie. Katru dienu izbraucu uz Salacgrīvu pēc 11.00, bet mājās braucu vienos naktī. Ceļā no Baltezera neviens mani neapdzina un arī es nevienu neapdzinu. Ar elektromobili nekur negribas skriet un ir ļoti patīkami sēdēt un stūrēt,” žurnālam “Vakara Ziņas” pastāstīja Rītiņš, kurš arī šogad personīgi rūpējās par festivāla apmeklētāju ēdināšanu, “Slow Food Riga” restorānā gatavojot, piemēram, «fish& chips».

Jau vēstīts, ēdināšanas pakalpojumu sniedzēji šā gada mūzikas festivālā "Positivus" tajā plāno piedalīties arī nākamgad, aģentūrai LETA pastāstīja aptaujātie ēdinātāji.

"Picu Lulū" pārvaldošā uzņēmuma SIA "Later LTD" direktore Maija Zariņa aģentūrai LETA teica, ka kompānija arī nākošgad plāno piedalīties "Positivus" festivālā.

Viņa arī pastāstīja, ka "Picu Lulū" apmeklētība šogad festivālā bija līdzīga kā iepriekš. "Manuprāt, klientu plūsma vienkārši bija vienmērīgāka, tāpēc rindas nebija tik pamanāmas. Iespējams, ka pie mums klientu bija vairāk, jo esam pazīstams un iemīļots zīmols," teica Zariņa.

Bāra-kafejnīcas "Ezītis miglā" pārstāvji aģentūrai LETA norādīja, ka domā festivālā piedalīties arī pēc gada.

"Ezītis miglā" pārstāvji atzina, ka festivāls šogad apmeklētāju ziņā likās tukšāks nekā citus gadus, ko, iespējams, iespaidoja citu pasākumu norise paralēli "Positivus" festivālam, piemēram, "Prāta vētra" koncerts Jelgavā, kā arī tas, ka festivāla mākslinieku saraksts, iespējams, daļai potenciālo apmeklētāju nešķita pietiekoši saistošs. "Tikko beigusies tirdzniecība un vēl neesam savilkuši visus galus, tāpēc nevaram pateikt galējo rezumē - vai bija peļņa vai zaudējumi," norādīja "Ezītis miglā" pārstāvji.

Kā zināms, festivāls "Positivus" šogad notika Salacgrīvā no piektdienas, 20. jūlija, līdz svētdienai, 22. jūlijam. Tajā uzstājas austrāliešu mūziķis Niks Keivs, britu grupa "The Prodigy", Lielbritānijas sintpopa grupa "Years & Years", Marlons Viljamss, "Youngr", Džeremijs Lūps un citi mākslinieki.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu