Kā nodzīvot līdz 107 gadiem? Izdzert četras sarkanvīna pudeles dienā (99)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: jackyczj, CC BY-NC-ND 2.0

Antonio Dokampo Garsija (Antonio Docampo Garcia) – «Bodegas Docampo» vīna darītavas dibinātājs – pagājušonedēļ aizgāja mūžībā visnotaļ cienījamā vecumā, proti, 107 gados. Par savu ilgo mūžu sirmais kungs esot pateicīgs vīnam, raksta «The Telegraph».

Dokampo kungs esot izdzēris divas vīna pudeles pie pusdienām un divas – pie vakariņām. «Viņš varēja izdzert pusotru litru vienā piegājienā,» medijiem atklāja viņa dēls Migels Dokampo Lopezs (Miguel Docampo Lopez). «Kad abi bijām mājās, varējām mēnesī izdzert 200 litru vīna. Viņš nekad nedzēra ūdeni.»

Dokampo brāļadēls Džeronimo Dokampo (Jeronimo Docampo), kurš nu pārvalda vīnadarītavu, stāsta: «Viņš pārdeva lielāko daļu saražotā vīna, taču pieklājīgu daudzumu viņš paturēja sev. Ja gadā viņš saražoja 60 000 litru, tad 3000 viņš paturēja sev. Viņš vienmēr teica, ka tas ir viņa ilgā mūža pamatā.»

Antonio Docampo García drank up to four bottles of homemade red wine today

Friday, February 5, 2016

Komentāri (99)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu