Nākamajā ''Zvaigžņu karu'' filmā iekļaus nepublicētu Fišeres filmēšanas materiālu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpics

Nākamajā "Star Wars" ("Zvaigžņu kari") filmā tiks iekļauts nepublicēts filmēšanas materiāls ar 2016. gadā mirušo aktrisi Keriju Fišeri, lai nodrošinātu jaunākās triloģijas "apmierinošu noslēgumu", piektdien paziņoja scenārists un režisors Džefrijs Džeikobs Abramss.

Studija "Lucasfilm" un Abramss paziņoja, ka materiāls ar Fišeri, kas tika nofilmēts 2015. gadā uzņemtajai filmai "Star Wars: The Force Awakens" ("Zvaigžņu kari: Spēks mostas"), bet netika tajā iekļauts, tiks izmantots "Zvaigžņu karu" devītajā filmā.

Filmēšanu jaunajai kinolentei ir paredzēts sākt trešdien Londonā.

Fišere nomira 2016. gada 27. decembrī 60 gadu vecumā pēc sirdstriekas lidmašīnā. Tas notika, kad viņa bija pabeigusi darbu pie filmas "Star Wars: The Last Jedi" ("Zvaigžņu kari: Pēdējie džedi").

No kreisās. Kerija Fišere (Carrie Fisher) un Bilija Lorda (Billie Lourd) filmas "Star Wars: The Force Awakens" pirmizrādē
No kreisās. Kerija Fišere (Carrie Fisher) un Bilija Lorda (Billie Lourd) filmas "Star Wars: The Force Awakens" pirmizrādē Foto: REUTERS/Scanpix

Fišere kļuva par pasaules zvaigzni, tēlojot nemiernieku cīnītāju princesi Leju sākotnējā "Zvaigžņu karu" triloģijā, kas tapa no 1977. līdz 1983. gadam un kļuva par kultūras fenomenu.

2015. gadā iznākušajā filmā "Star Wars: The Force Awakens" ("Zvaigžņu kari: Spēks mostas") Fišere tēloja ģenerāli Leju Organu - princesi Leju brieduma gados, un aktrisei bija paredzēta loma arī nākamajā "Zvaigžņu karu" filmā.

Piektdienas paziņojumā arī tika apstiprināts, ka jaunajā filmā atkal tēlos Bilijs Dī Viljamss dumpinieku varoņa Lando Kalrisjana lomā, kurš nebija redzēts jaunākajā triloģijā.

Šajā filmā būs redzams arī Marks Hamils, kurš atveido Lūku Skaivokeru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu