Tuvojas modernās soulmūzikas grupas "Jungle" koncerts

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Koncertzālē "Palladium" 8. novembrī notiks modernās soulmūzikas grupas "Jungle" koncerts, informē pasākuma rīkotāju pārstāve Elva Lorence. Atgādinām, ka 2015. gadā mūziķi jau uzstājās arī festivālā "Positivus".

Grupu "Jungle" 2013. gadā Londonā dibināja Toms Makfarlands un Džošs Loids-Vatsons, sākotnēji izmantojot pseidonīmus "T" un "J", lai cilvēki vairāk uzmanības pievērstu viņu radītajai mūzikai, nevis pašiem izpildītājiem. Gadu vēlāk grupa tika iekļauta "BBC Sound Of" sarakstā kā viena no perspektīvākajiem gada debitantiem, savukārt jau pēc dažiem mēnešiem uzstājās arī slavenajā Glastonberijas festivālā.

Grupas pirmais un pašu vārdā nosauktais albums (skat. TVNET recenziju) tika laists klajā 2014. gada jūlijā un pēcāk saņēma slavinošas atsauksmes gan no kritiķiem, kas to vēlāk nominēja arī prestižajai "Mercury" balvai, gan klausītājiem, jo ieraksts Lielbritānijā izpelnījās Zelta diska statusu. Tāpat albumu savos gada labāko ierakstu topos iekļāva tādi mediji kā "Clash", "Q Magazine" un "NME", kas "Jungle" nodēvēja par "ultramoderniem soulmūzikas atdzīvinātājiem, kuru dziesmu ritmā nav iespējams nekustēties", stāstīja Lorence.

"Jau kopš saviem pirmajiem koncertiem kolektīvs nepārtraukti spējis, pilnībā izpārdot zāles visapkārt pasaulei, apžilbinot sanākušos ar savu nebeidzamo enerģiju un aizrautību uz skatuves," pauda Lorence. 

Šī gada maijā "Jungle" publicēja pirmās divas kompozīcijas "Happy Man" un "House In LA" no sava drīzumā gaidāmā otrā studijas albuma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu