Iedvesmojies no jaunākā modes kliedziena: Kardašjanu māsiņu stilīgais matu griezums

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Pārmaiņas jebkurai no mums ik pa laikam ir nepieciešamas, un kāpēc gan neizmēģināt kādu jaunu matu griezumu? Iekrāso savu vasaru spilgtāk ar vizuālām pārmaiņām!

Kima Kardašjana – šķiet, gandrīz visai pasaulei zināmā, skandalozā un daudzpusīgā zvaigzne – atkal ir pārsteigusi savus soctīklu sekotājus, “Instagram” kontā ievietojot video, kurā  redzama bez saviem garajiem, krāšņajiem matiem. Tagad zvaigzne ir tikusi pie jauna matu griezuma – pagarināta boba, un imidža autors ir viņas iemīļotais meistars Kriss Epltons. Kā izpētījuši žurnāla “Vogue” veidotāji, Kima regulāri griež pie viņa matus, gluži tāpat kā to dara dziedātāja Ariana Grande, Dženifera Lopesa un Krstīna Agilera.

 

How ?does Kim look with this new FRESH AF cut! #chrisappletonhair @makeupbymario

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

 

Clean cut @kimkardashian #chrisappletonhair @makeupbyariel

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

Pie tādas pašas frizūras kā māsai ir tikusi arī Hloja Kardašjana. Viņas pārvērtību vaininiece gan ir matu meistare Justīne Maržana. Lai gan pie māsu matu griezuma ir strādājuši divi dažādi meistari, viņu līdzība ir pārsteidzoša.

Tad nu, ja vēlies sevī veikt kādas krasas, modernas pārmaiņas, izvēlies pagarināto bobu! Kardašjanu ģimene nekad neiesaka neko sliktu: šis precīzais matu griezums lieliski izceļ sejas ovālu un vizuāli padara slaidāku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu