Sākas festivāls "Summer Sound"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicit'ates

Jau šajā nedēļas nogalē, 3. un 4. augustā Liepājas pludmalē norisināsies divu dienu festivāls "Summer Sound", kas piedāvā plašu aktivitāšu klāstu visai ģimenei. 

Divu dienu laikā uz festivāla skatuvēm kāps vairāk kā 50 ārzemju un pašmāju mākslinieki. Papildus piesātinātajai muzikālajai programmai, festivāla apmeklētāji varēs izbaudīt daudzas un dažādas aktivitātes, sākot no ērtākas nokļūšanas uz festivālu, līdz pat izglītojošām aktivitātēm bērniem un sportiskām aktivitātēm pieaugušajiem.

Festivāla pirmie koncerti norisināsies jau sākot no otrdienas, 31. jūlija, kur uz trīs dažādām skatuvēm Liepājā, trīs vakarus pēc kārtas kāps gan vietējie Liepājas mūziķi, gan citu Latvijas pilsētu pārstāvošie mākslinieki. Ieeja šajos koncertos ir bez maksas. Plašāka informācija par Pilsētas skatuvju koncertiem pieejama šeit - www.summersound.lv

Līdzās jau ierastajai festivāla telšu pilsētiņai, šogad festivāla apmeklētājiem ir iespēja nakšņot Daydreamers telšu viesnīcā. 

Festivāla biļetes pret festivāla aprocēm varēs samainīt sākot jau no otrdienas tirdzniecības namā Kurzeme, Liepājā un no trešdienas tirdzniecības centrā Spice, Rīgā. 

"Summer Sound" festivālā uzstāsies amerikāņu rokgrupa Goo Goo Dolls, britu rokgrupa Coasts, vācu dīdžejs Alle Farben, lietuviešu mūziķis Daddy Was a Milkman un vairāki pašmāju mākslinieki.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu