"Ko tu faking dari?" jautā MMMM (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Jaunā pašmāju electro-clash muzikālā apvienība «MMMM» laidusi klajā jaunu video dziesmai "Ko tu faking dari?".

Dziesmai tapis arī VHS estētikā ieturēts video, kurā animācijas elementus veidojuši starptautiska animatoru komanda.

Videoklipa autori ir Ieva Norvele, Sabīne Moore, Valters Mednieks. Mūzikas video tika veidots papildinot teksta ideju - ļauties notikumiem un piedzīvojumiem. Grupa atrod savus instrumentus un dodas uz nepabeigto bāru “Čē”, lai tur nospēlētu "Guerrilla" koncertu.

Burtu animācijas veidotas ar grupas MMMM draugu-animatoru atbalstu. Dziesma ierakstīta studijā “Skan” (Jānis Dubavs) ar konkursa “Hadrons 2016” un “Radio Naba” atbalstu.

Grupa pazīstama ne tikai ar mūziku, bet arī ar savu vizuālo sniegumu, košajām krāsām un enerģiskajiem koncertiem - grupas dalībnieki uzstājas robotu ķiverēs, kurās iebūvētas mirgojošas gaismas, kā arī mūziķi paši veido ne tikai savu mūziku, bet arī savu koncertu scenogrāfiju. Grupa «MMMM» ir uzstājusies tādos festivālos kā «Positivus» (2016), «Laba daba» (2016, 2017), TOLM'17 (EE) un uzvarējusi jauno grupu konkursā «Hadrons 2016».

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu