«Gorillaz» mīl «dub»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Dīvaiņu kompānija, kas maskējas ar nosaukumu «Gorillaz», ir nākusi klajā ar raksturīgi dīvainu plānu - izlaist grupas pagājušā gada debijas albuma remiksētu versiju.

Jaunais albums sauksies «Laika Come Home», un tā klajā nākšanas datums ir 1. jūlijs. Savukārt pirmais singls no šā albums sauksies «Lil' Dub Chefin'» un klajā nāks 22. jūlijā - turklāt Anglijas MTV rotācijā jau atrodas šīs kompozīcijas, kas ir dziesmas «M1A1» remikss, videoklips. Savukārt visnepacietīgākajiem jau tiek piedāvāts albumu noklausīties grupas oficiālajā mājaslapā.

Albuma priekšvēture ir tāda, ka grupa savulaik palūdza formācijai «Space Monkeyz» remiksēt dziesmu «Tomorrow Comes Today» tāda paša nosaukuma «Gorillaz» singlam. Par galarezultātu grupa bija tādā sajūsmā, ka piedāvāja «Space Monkeyz» puišiem remiksēt visu grupas albumu «dub» stila noskaņās. Tā arī nav skaidrs, vai albumā kaut ko darīs arī paši «Gorillaz», taču droši ir zināms, ka ar savām balss saitēm albuma ierakstā ir izpalīdzējis arī leģendārās 80. «ska» grupas «The Specials» līderis Terijs Hols.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu